efbet bonus 100 leva

Футболни прогнози за днес


сигурни Футболни прогнози за днесФутболни прогнози за мачовете днес може да видите в тази страница на нашия сайт. Ако все още не сте решили каква да бъде вашата колонка за днес, ние сме ви подготвили актуални залози за мачовете, за да пуснете своите футболни прогнози. Вижте в табличката по-долу нашите прогнози за днес.

В таблицата с прогнози за днес ясно е отбелязано всяка футболна среща от кое първенство е.

bet365-registracia-bonus

Регистрация в Bet365 от тук

Вие може да видите кои отбори излизат един срещу друг като кой от тимовете е с домакинско предимство. Също така сме ви предложили и началния час, за да не търсите излишно в колко стартира срещата. Може да видите и в кой букмейкър имате възможност да заложите срещата като нашите футболни прогнози за днес са от тиражите на водещите сайтове за спортни залагания в България.

   На какви опции се спираме в нашите футболни прогнози за днес?

Най-голям процент от прогнозите ни са за най-популярния залог на футбол – краен резултат. Вие може навсякъде да залагате на краен изход на футболни срещи. Още като намерите двубоя във вашия букмейкър ще видите опциите за краен резултат и веднага може да цъкнете на селекцията, за да заложите. Също така коефициентите за тези опции ви излизат на преден план, така че в това отношение футболните ни прогнози за днес няма да представляват проблем и лесно може да ги заложите.

Също така ние може да дадем прогнози и на над / под 2. 5 гола, което е друга актуална опция на футболни мачове. Освен това много хора предпочитат да залагат на брой голове, вместо да пускат залозите си за краен изход, тъй като предпочитат да спечелят преди края на срещата и крайният изход да не влияе на залога им. Други възможни залози, които може да дадем на някои мачове, са първо полувреме / краен резултат, двата отбора да отбележат гол и разбира се залози на хендикап, където често се залага за по-силните отбори.Регистрирай се с промо код: 1017