WinBet регистрация

Еврофутбол Ревю: как да печелим от Еврофутбол?


Ревю на Еврофутбол – как да печелим от Еврофутбол и онлайн букмейкърите?
еврофутбол онлайн

Надали има някой, който залага в интернет и преди това не е чувал за Еврофутбол. Българският букмейкър Еврофутбол има редица пунктове в страната, където приемат заложен фиш на спортни залози, а вече предлагат и много други хазартни игри. В онлайн пространството обаче има много алтернативи на Еврофутбол – спортни букмейкъри, които дават възможност да правите залози на спортни събития както от вкъщи, така и в движение. Залозите в движение се осъществяват благодарение на мобилните версии на букмейкърите, такива каквито имат Бетфеър, Ефбет и други спортни букмейкъри предлагащи онлайн залози.

http://bgprognozi.info/

Уникелен бонус от efbet само при нас:
Вземи 100 лева НАЧАЛЕН БОНУС: регистрирай се сега

Как да печелите от Еврофутбол?

След като може да залагате Еврофутбол и от вкъщи, то това трябва да е предимство за вас. Така може да направите обстойна проверка на всеки мач и да съберете много информaция преди срещата, която да ви е от полза при поставянето на залог. Пускането на залог в интернет става доста лесно. Първо трябва да си направите регистрация в дадения сайт, което отнема не повече от пет минути. След това се депозират пари като може да използвате кредитни/дебитни карти и популярни онлайн разплащателни методи като Skrill, Easypay, Epay и др.

Регистрирай се и в Ефбет от тук: Форма за Регистрация!
ВАЖНО: Когато се регистрирате в Ефбет в полето промоционален код въведете КОД: 9757. С този код Ефбет всеки месец ще Ви дава безплатни залози и промоции.
____________________________________________

Коефициентите в онлайн букмейкърите са малко по-добри от тези на Еврофутбол, така че имате възможност за по-големи печалби, които се изплащат незабавно. Тегленето във ваша сметка на парите ви от сайтовете за спортни залагания също става много лесно и не отнема много време.

В интернет има много букмейкъри, които предлагат бонуси за нови клиенти. Ако се регистрирате в повече сайтове за спортни залози, така ще съберете повече бонуси и ако ги използвате правилно, вие може да направите добри печалби. Бонусите обаче имат правила и условия, които трябва да прочетете внимателно. Така когато вече сте депозирали средства и вземете бонус, вие може да залагате с повече пари, но не трябва и да допускате грешки.

Една от основните грешки на залагащите Еврофутбол, поради която не печелят, е, че не вникват в коефициентите, които им се предлагат. При вземането на решение относно своите залози, те просто залагат на фаворита за спечелването на срещата и очакват това да се случи. По-голямата част от хората не разбират понятието „стойност“, когато става въпрос за спортни залагания и не обръщат достатъчно внимание на начина, по който да използват по-високите коефициенти.

заложен фиш на еврофутболДа вземем един пример: Арсенал гостува на Бърнли. Вие си казвате: „О Арсенал ще спечели този мач лесно, аз ще заложи на тях. Бърнли нямат шанс за победа“. Не трябва обаче да гледате по този начин на спортните залози. Залагане на успех на Бърнли може да бъде добра идея. Представете си какъв висок коефициент бихте получили за победа на аутсайдера в срещата. Разбира се,  ще направите по-малък залог за Бърнли,  защото коефициентът ще ви донесе добра печалба. Мачовете с по-високи коефициенти могат да ви направят пари в дългосрочен план. В нашия пример, може да се очаква Бърнли да победи Арсенал може би 1 път на 8 пъти, което означава, че ако получите коефициенти по-големи от 7, си струва да направите подобен залог. Това е една добра стратегия, която може да използвате за залози Еврофутбол и да правите допълнителни доходи. Разбира се не може да се хвърляте на всеки подобен мач. Трябва първо добре да прецените моментната форма на двата отбора и дали сега е моментът за изненада от страна на по-слабия отбор.

За да печелите от Еврофутбол трябва или да правите добри залози на сингъл (единични залози) на коефициенти поне над 1.90 и да бъдете постоянни в залагането, или да сте майстор на колонките (т.нар. залози акумулатор), при които коефициентите на срещите се умножават. Ако сложите пет-шест мача в една колонка, то може да получите висок коефициент, но пък и двубоите са повече, така че трябва да сте ги подбрали внимателно.

Най-важното е да не залагате със суми, които не може да си позволите. Така се стига до много проблеми в бъдеще. Отделяйте малък процент от спестяванията си за залози Еврофутбол и ако нямате успех не опитвайте да избиете загубите с нови залози, а просто изчакайте месец-два, преди отново да се завърнете в играта.Регистрирай се с промо код: 1017