WinBet регистрация

Fbet – Бонус Регистрация 100 лева


fbetРЕГИСТРАЦИЯ В FBET + 100 ЛЕВА БОНУС

fbet е един от малкото лицензирани букмейкъри в България. efbet е известен бранд за хазартни услуги в цялата страна, тъй като в много градове може да намерите техни казина. Ефбет предлага на своя сайт Efbet.com хазартни услуги онлайн – Спортни залози, Казино, Виртуални Спортове и лото. Букмейкърът има всички нужни лицензи и е един от най-популярните в България. Освен това и играчи от Турция, Гърция и Германия, както и от други страни, използват техните услуги. За да започнете да играете в Ефбет е нужна регистрация, която се прави много лесно. EFBET РЕГИСТРАЦИЯ  

При Ефбет регистрацията си задължително въведете
промоционален код: 369
(чрез този промо код: 369 ефбет ще Ви дава безплатни залози и промоции)
Регистрирайте се в Efbet от тук!
Регистрация в Ефбет

Под полето за вход горе в дясно в сайта на Ефбет ще видите бутон за Регистрация, който е оцветен в жълт цвят. Цъкнете върху него и трябва да въведете данни в две стъпки: Данни за акаунта и Лични данни. В данните за акаунта вие въвеждате потребителско име и парола, с които да влизате в сайта, койд за сигурност и имейл. В личните данни трябва да попълните коректно вашите имена, адрес, град, телефон и т.н. След това може да изберете и метод на депозит, който да бъде вписан за вашия акаунт, но това може да направите и по-късно след вашата регистрация.

КАК ДА ВКАРАМ ПАРИ В АКАУНТА СИ?

Методът за депозит на средства в Efbet.com е много лесен и не изисква много време. Когато влезете в акаунта си, под бутон за изход ще видите опцията Депозит, която се намира отново горе в дясно на екрана. Цъкнете върху нея и изчакайте да се зареди нов прозорец. Когато това стане, трябва да изберете желания от вас метод за депозит. В Ефбет може да вкарате пари по много начини в акаунта си – чрез кредитни/дебитни карти, EasyPay, Epay.bg, Skrill, Bitcoin, Netteler и др. При всички методи минималната сума за депозит е 10 лева с изключение на Банков трансфер, където трябва да депозирате поне 20 лева.

Тегленето на пари от Ефбет също е много лесно. То се извършва по същия начин както депозит. Избирате желания от вас метод за теглене и вписвате сумата, която желаете да изтеглите. Минималната сума при повечето методи е 30 лева, а при банков трансфер -245 лева.

ЗАЛОЗИ НА СПОРТ В ЕФБЕТ

Когато депозирате средства вече може да залагате на спортни събития в Ефбет. Букмейкърът дава възможност и за залози на живо, така че ако изпуснете началото на някоя среща, не се притеснявайте. На началната страница на Efbet.com може да видите в ляво всички спортове. Разбира се първо вашето внимание ще бъде привлечено от топ спортовете като Футбол, Тенис, Баскетбол, Волейбол и т.н. В този букмейкър също може да залагате на Водна топка, Голф, Дартс, Зимни спортове и много други. За всички събития има голямо разнообразие от залози. Често букмейкърът пуска специални залози за събития с българско участие, което е още по-голям плюс за българските потребители на сайта.

eeefffbbbeeettt

НАЧАЛЕН БОНУС

Разбира се, че в Ефбет има начален бонус за нови клиенти. Всеки нов потребител на букмейкъра може да вземе до 100лв Начален Бонус. Какво трябва да направите?

Депозирайте средства в сметката си и веднага след първия депозит ще получите бонус 25% до 100 лева. Т.е. бонус от 100 лева може да вземете ако вкарате 400 лева. Това е и максималният размер на бонуса. Ако депозирате 500 лева, няма да вземете повече. Информирайте се внимателно за условията на бонуса, тъй като всяка промоция върви със своите правила. Внимавайте да не объркате нещо при разиграването на бонуса, защото няма да може да изтеглите средствата си, докато са под формата на бонус.

Ако има проблем с вашия бонус, може да отправите вашето запитване на е-мейл [email protected] или да използвате опцията за Чат на живо при забавяне на получаване на бонуса Ви.

Поддръжката на Ефбет е достъпна по всяко едно време и тя ще отговори на каквито и да било запитвания относно разделите и залозите в сайта.Регистрирай се с промо код: 1017