Palmsbet Sports Betting Bulgaria

PalmsBet Регистрация


Кои са Palms Bet?

palmsbet registraciaАко до този момент не сте чували името PalmsBet – то това е верига казина, която има игрални зали в София, Варна и Велинград. Екипът на Palms Bet реши да разрасне своята дейност и да се пусне в индустрията на спортни залози като се опита да направи пробив в България. На техния уеб сайт palmsbet.com всеки играч може да залага на спортни събития след регистрация. Също така може да се възползвате и от промоциите на букмейкъра, или пък да играете казино игри, които напълно наподобяват тези в игралните зали.

Как се прави регистрация в Palms Bet?

За да играете на спортните залози и да пускате за любимите си отбори, то трябва да имате регистрация в букмейкъра.


Palms Bet Регистрация + Бонус с Промо кодPB-0014
Актуален в момента Промо код за Регистрация:
Промо кодPB-0014

Регистрация в Palms Bet от тук


В горния десен ъгъл на уеб сайта ще видите бутона за регистрация на акаунт. Кликнете върху него и почакайте 2-3 секунди да се зареди нова страница – формата за регистрация. Там ще видите, че трябва да попълните четири полета за Входна регистрация:

* Потребителско име: Тук въвеждате вашето потребителско име, с което да влезете в сайта. То може да бъде вашето име, ваш прякор, любим спортист, любима личност или каквото си изберете.

* Парола: На това поле се въвежда паролата ви за вход в сайта. Тя трябва да е минимум 6 символа. Запомнете я добре, защото ще ви трябва, за да влезете в акаунта си.

* Повтори паролата: Повтаряте паролата от горното поле.

* Електронна поща: Нужно е да въведете и валидна електронна поща, която да се използва за контакт с екипа на букмейкъра.

След приключването на тази стъпка, вие ще преминете към попълване на полетата за „Лична информация“, каквито се изискват от всеки букмейкър.  Всеки играч, който има опит в сайтовете за спортни залози, добре знае че при регистрация се въвеждат Име, Фамилия, ЕГН, Държава, Телефон и т.н. Същото се прави и за регистрация в Palms Bet. Когато сте готови с тези данни, остават още 1-2 прости формалности, за да приключите регистрацията си. Накрая трябва да се съгласите с правилата и условията, за да приключите регистрирането в Palms Bet.

След регистрация може да вземете 100% бонус за нов играч на спортни залози до 200 лева. Вие трябва да депозирате поне 10 лева, за да вземете бонуса. Печалбите, които направите при игра с предоставения бонус, могат се изтеглят единствено при условие, че направените залози с бонуса надвишават 30-кратния му размер.

   Спортни залози в Palms Bet

След като вече сте си направили регистрация, може да обърнете внимание и на какви спортове може да залагате в този букмейкър. Когато кликнете на раздел „Спорт“ на началната страница, то в ляво на екрана ще видите спортовете – Футбол, Тенис, Баскетбол, Волейбол, Бейзбол, Бокс и Електронни спортове. В централната част са изнесени всички топ залози – най-интересните предстоящи събития. Спортните залози в Palms Bet към момента са малко по-скромни, но със сигурност за развитието на сайта от екипа на букмейкъра планират да покрият по-добре спортните дисциплини.

Иначе видовете залози на футбол не са никак малко – успешно Palms Bet може да се конкурира с големи букмейкърски къщи като Бет365 и Ефбет в това отношение. Тук може да залагате на най-известните опции на футбол като Краен резултат, Двоен Шанс, Първо полувреме – Изход, Кой ще вкара първия гол, Хендикап и Брой голове. Освен това обаче може да правите залози на точен резултат за всяко полувреме, брой голове за отбор, даден отбор да спечели някое полувреме, един от двата тима да спечели на нула или пък в кое полувреме ще има повече голове. Всички тези опции за игра на футбол са достъпни за всеки само след регистрация в Palms Bet. Вие може бързо и лесно да се регистрирате в букмейкъра и да започнете да залагате с бонус до 200 лв.Регистрирай се с промо код: 1017