Футболна Статистика

България Efbet лига
България Б група
Англия, Висша Лига
Англия, Чемпиъншип
Англия - Първа Лига
Англия - Втора Лига
Италия - Серия А
Италия - Серия Б
Испания, Примера Дивисион
Испанска Сегунда Дивисион
Германия, Бундеслига
Германия Втора Бундеслига
Франция Лига 1
Франция Лига 2
Холандия, Ередивизи
Португалия - Примейра Лига
Шотландия - Премиършип
Шотландия - Чемпиъншип
Дания - Суперлига
Австрия Бундеслига
Белгия - Първа Дивизия
Швейцария - Суперлига
Русия - Премиер Лига
Турция - Супер Лига
Чехия - Първа Лига
Норвегия, Елитсериен
Гърция - Супер лига
Полша - Екстракласа
Швеция, Алсвенскан Лига
Финландия, Вейкауслига
Румъния - Лига I
Аржентина - Суперлига
Бразилия - Серия А
Япония - Джей Лига 1
Унгария - Първа лига
Словакия - Суперлига
Словения - Първа Лига
Украйна - Премиер Лига
Беларус - Висша лига
Австралия А Лига
Босна - Висша Лига
Хърватия - Първа Лига

efbet бонус презареждане

efbet пусна 100% бонус презареждане за първия депозит

Ефбет бонус презарежданеefbet пуска за играчите много атрактивни промоции и една от тях несъмнено е бонусът за презареждане на сметка. Вие може да получите повече средства за игра като вкарате пари в акаунта си и не е задължително това да е вашият първи депозит в букмейкъра. Бонусът за презареждане е отделна промоция на efbet, която може да ви бъде изпратена във всеки един момент.

Повече информация за efbet бонус презареждане 100%

Всеки потребител може да вземе 100% бонус за първия депозит след получената покана. Екипът на efbet прави обстоен анализ на своите играчи и по собствена преценка праща покани за efbet бонус презареждане. Вие може да получите смс на телефона, че имате право на този бонус или пък съобщение в профила ви в сайта. В поканата ви е спомената вашата сума за бонуса. Например може да пише, че получавате 10 лева бонус презареждане (сумата може да бъде и доста по-висока). В такъв случай при следващия ви депозит, вие ще получите 100% бонус за презареждане на сметката. Веднага след като направите депозит, сумата ще бъде кредитирана във вашия акаунт. Ако има някакво забавяне ви съветваме да се свържете с чата на живо на efbet, който е на ваше разположение по всяко време на деня.

Вземи бонус презареждане в efbet от тук

Не може да кажем колко често от efbet изпращат покани на играчите си. Това зависи според вашата активност на залагане в сайта. Например ако в днешния ден направите залози на стойност 200-300 лв, то е много вероятно на другия ден да получите бонус презареждане на сметка. Важно уточнение е, че този бонус не може да бъде използван на части. Т.е. ако сте получили покана за Бонус презареждане на стойност 75 лева, то не може да вкарате 50 лева и да вземете 50 бонус, а след време при нов депозит от 25 лева, отново да вземете бонус. Офертата е валидна само за първия депозит след поканата за бонуса.

Условия за превъртане на бонуса:

Играчите, които участват в тази промоция, трябва да превъртят залози на обща стойност един път (1) размера на депозита на коефициент не по-нисък от 1,50 (при залог права колонка трябва поне една от селекциите да бъде с коефициент не по-нисък от 1,50) и да е заложил своя бонус.

Пример: Да кажем, че вие депозирате 50 лв. и сте взели бонус на същата стойност в. безплатни залози, за да е възможно да направите теглене е нужно да имате залози на обща стойност поне 50 лв. на селекции с коефициент по-висок от 1,50.

Ако сте направили залози на селекции от посочените пазари в сайта на efbet: "азиатски хендикап", всички видове азиатски линии, "равенство няма залог", всички видове селекции с "четно/нечетно", то залогът ви няма да бъде според условията за превъртане на бонуса.

Единствено вече определени залози като губещ или печеливш се зачитат за условията за превъртане. Отменените залози с коеф. 1,00 не важат за правилата за превъртане на бонуса.

Това са най-важните правила за разиграване на бонус презареждане на сметка. С останалите условия за превъртане на бонуса може да се запознаете в сайта на efbet в раздела на конкретната промоция.

Публикувано на: 20.12.2023 г. 11:24 ч.