Zalozibg.com

Игра с прогнози

ИГРА С ФУТБОЛНИ ПРОГНОЗИ И НАГРАДЕН ФОНД 200 лв!

BGPrognozi.INFO вече разполага и с Уникална Игра с Футболни прогнози!

Спонсор на играта е лицензираният букмейкър в България – PalmsBet.com
Ако искате да вземете участие в играта, но нямате регистрация в ПалмсБет, трябва да се РЕГИСТРИРАТЕ ОТ ТУК

Вход и Регистрация в PalmsBet

ВАЖНО: Не е нужно да депозирате реални средства. Само се регистрирайте за да имате акаунт за кредитиране на Вашата награда.

Награда от 200 лв. ще бъде разпределена между най-добрите играчи. За да сте част от играта трябва да се регистрираш безплатно:

С вашия и-мейл ( потребителско име ) и парола ще получите достъп до сайта, а също така ще:

  • Може да вземете участие в най-новата игра с футболни прогнози, която предлага възможност както за единични, така и за множествени прогнози (напълно безплатно) !
  • Ще се поздравите с някоя от нашите награди ако в края на даден месец заемате позиция в Топ 10
  • Може да се възползвате от нашата дневна (ВИП) прогноза, която е видима само от регистрирани потребители
  • Може да се възползвате от целия ресурс на сайта (напълно безплатно без ВИП - прогнозата). Ще може да виждате нашите дневни прогнози във всички секции – футбол свят, обосновани прогнози, тенис, баскетбол и други.
  • Покажете на всички, че наистина сте добър във футболните прогнози.
  • Може да се включите в обсъждането на актуалните спортни теми както в нашия „чат“, така и във фейсбук страницата ни: facebook.com/Bgprognozi.info

Наградите са под формата на безплатни залози и се кредитират в сметките на спечелилите най-късно до 10-то число на следващия месец. (В повечето случаи това се случва около 5-то число).

Не се колебай, а се - включи и се забавлявай с "Футболната Игра" още сега!

Всичко нужно може да намерите тук: Правила и условия

Какво представлява играта: Как да играя

За всякаква информация ни пишете на: bgprognozi@bgprognozi.info

Приятна игра!

Често задавани въпроси

Как да получа наградата си от играта с прогнози ако спечеля такава?

За да си получите наградата за даден месец (след като е обявено крайното класиране), всеки победител трябва да изпрати имейл на bgprognozi@bgprognozi.info от и-мейла, с който се е регистрирал в играта и да посочи потребителското си име в PalmsBet.
Победителят трябва да изпрати потребителското си име в PalmsBet.com абсолютно точно, спазвайки малки и големи букви, числа и т.н.
ВНИМАНИЕ: Наградата трябва да бъде поискана чрез и-мейл по описания начин най-късно до 2-ро число на месеца. В противен случай победителят губи правото си на награда.

Каква е продължителността на играта с прогнози за типстъри?

Началото на играта с футболни прогнози започва на 1-ви на съответния календарен месец и приключва в 23.59 ч. на последното число на същият месец. Всеки участник започва участието си с актив от 300 точки и на всяко 10-то и 20-то число в 23:59 ч. ще бъдат кредитирани по още 100 точки.

Какъв е наградният фонд и какви са наградите?

Наградният фонд на играта с футболни прогнози е 200 лева за всеки календарен месец. Наградата от 200 лв. се разпределена между най-добрите 10 играча в класирането. Наградите се дават от спонсора на играта Palms Bet, като всеки е спечелил такава ще я получи в игралният си акаунт в Палмс Бет до 10-то чисто на следващият месец.
Десет участника с най-много точки към 23:59 ч. на последния ден от календарния месец, пропорционално си разпределят наградния фонд от 200 лева.

Как се формират коефициентите в играта с прогнози?

Коефициентите показани в играта с прогноза са предоставени от нашия спонсор – PalmsBet.com и съвпадат с предлаганите от него за същите събития и са актуални само към момента на публикуване.

Кой може да вземе участие в Играта с футболни прогнози?

Играта е напълно безплатна и е с развлекателна цел и в нея могат да участват само пълнолетни дееспособни физически лица, навършили 18 години. Единстветото, което трябва да се знае е че един човек може да има една регистрация в сайта bgprognozi.info и не може да има повече от един игрален акаунт.

Какво трябва да знаем преди да започнем да играем в играта?

Играта с футболни прогнози на Bgprognozi.info е създадена само и единствено с цел забавление и демонстриране на футболни познания и не подстрекава потребителите към залози или други хазартни дейности.

Palmsbet Депозирай 10 лева, вземи 30 лева Бонус 30 лв ≫ вземи от тук