bet365 регистрация

Как да залагаме в BetFair?

Как да залагаме в Betfair/Бетфеър?

Доскоро BETFAIR беше известен в България само като Спортна Борса, но отскоро сайтът предлага и възможност за залагания на фиксирани коефициенти (като букмейкър)! BETFAIR дава голямо разнообразие и избор на своите клиенти, които могат да се спрат на своя избор срещу солиден коефициент. Както е известно букмейкърът предлага възможност за най-различни залози, като започнем от дневните (залог за краен изход от даден двубой), преминем през специалните (залог за голмайстор) и приключим с дългосрочните (тези за краен победител в желано първенство). Въвеждайки най-новите продукти, каквито са CASH OUT, PRICE RUSH. BETFAIR дава страхотни опции на своите клиенти. Ако сте любители на „множествените залози“, то BETFAIR определено отговаря на вашите изисквания, защото предлага отлични опции и за комбинации !
Register now

betfair registration

BETFAIR SPORTSBOOK дава възможност на своите клиенти да избират от най-разнообразни опции в сферата на спорта. Определено този букмейкър е прекрасна опция за хората, които търсят най-доброто. С отличния си дизайн BETFAIR е лесен за употреба ! Необходимо е само едно натискане на бутона „СПОРТ“ в горния ляв ъгъл на екрана. След което потребителите получават възможност да осъществят своя избор измежду 27 различни спорта, най-популярните от които са футбол, баскетбол, тенис, но дори да не сте техен любител, ще имате прекрасна възможност да се възползвате от опции за залози на спортове като голф, ръгби, снукър, волейбол, хокей на лед, дори и бокс.

Как да направите Betfair регистрация научете от тук!

За да осъществят своя залог трябва просто да натиснете желания спорт, като след това ще бъдете препратени на съответната секция. Там клиентът получава възможността да избира измежду хиляди опции за залог, като „голова линия“, „изход от полувреме“, „първо полувреме/краен резултат“, „сбор голове“ и т.н. По този начин BETFAIR дава възможност на клиентите си да осъществят своя избор, дори той да не е сред най-традиционните.

Ако пък сте любители на традиционното, то може да направите избора си сред най-разпространените залози (предлагани от BETFAIR) !

Изборът не е толкова труден, като срещу всяка опция стои съответстващия и коефициент. По този начин потребителите получават лесна възможност да преценят къде да спрат избора си. С натискането върху определен коефициент клиентът автоматично „маркира“ този залог в своя „фиш“, но това не означава, че залогът е осъществен. Това се случва едва след натискане на бутона за потвърждаване на залога ! За да бъде потвърден залогът трябва да се премине към бутон „постави залог“ !

Избор на единичен или множествен залог ?

При избор на единичен залог клиентът трябва просто да познае какъв ще е изходът от даденото спортно събитие, за да се окаже печеливш. Изборът му не е свързан по абсолютно никакъв начин с други двубои. Това е основната разлика между този вид залози и множествените. При вторите, за да бъде осъществена печалба, трябва всяка една селекция (прогноза) да е печеливша ! При примерен избор на 3 срещи и познати 2 от тях, няма да бъде реализирана. В случая трябва да са познати и 3-те прогнози, за да бъде осъществена печалба. Предимството на множествените залози обаче е, че те могат да доведат до много по-големи печалби ! Много любители на футбола предпочитат точно тях през почивните дни, спирайки се на любимите си отбори !

От скоро BETFAIR предлага възможност за опция CASH OUT и при множествените залози. Това означава, че ако сте прогнозирали 3 двубоя, като два от тях вече са приключили и са печеливши, ще имате възможност мигновено да извлечете печалба от това. При опция CASH OUT клиентът получава определена сума (която е ясно дефинирана) и по този начин на практика залогът се „затваря“. Това от своя страна пък означава, че при избор на опция CASH OUT (в настоящия случай) третият двубой няма да има никакво значение. Дори той да е губещ, няма да има абсолютно никакви последствия, тъй като вече е използвана опцията CASH OUT и ползите от нея са извлечени. По този начин BETFAIR дава възможност на клиентите си да се насладят на добрите си предвиждания и да изгледат последния мач от своя множествен залог без никакво напрежение дали ще спечелят или ще загубят, понеже вече са се поздравили с печалба вследствие на нововъведената опция CASH OUT при множествени залози.

Както вече споменахме с опцията CASH OUT могат да бъдат извлечени печалби от множествени и единични залози още преди те да са завършили !

Друга нововъведена опция е BETFAIR’S PRICE RUSH

Тази функция предлага „завишени коефициенти“ на спортни събития, като разнообразието от секции продължава да е налице. Футбол, конни надбягвания, баскетбол и тенис са само част от многото спортове, при които тя може да бъде използвана.
След избор на функцията „PRICE RUSH“ стойността на завишените коефициенти остава фиксирана (тя не може да бъде намалена) !
Специфичното при тази функция е, че тя не е достъпна при „отиграване“ на безплатен залог, а също така не може да бъде използвана при „комбинирани залози“.
BETFAIR’S PRICE RUSH може да бъде лимитирана според държавата !
BETFAIR бонуси: 
Нововъведените продукти „PRICE RUSH“ и „CASH OUT“ със сигурност биха могли да се окажат от огромна полза за клиентите на букмейкъра!
Освен това BETFAIR предлага и отлични бонуси. БОНУС „Добре дошли“ („Златно здравей“)
Всеки нов клиент може да се възползва от страхотната възможност да получи до  €30 в безплатни залози, при положение, че направи свой първи залог в размер на  €10 в раздел СПОРТ.
Тази оферта е валидна за всички нови потребители !
В момента, в който залогът бъде приет, потребителят ще получи 
€30, като те ще са разпределени на 3 безплатни залога от по  €10. Всеки един от тях може да бъде използван за залагане на фиксиран коефициент в раздел СПОРТ.
Бонусът не е валиден при първоначален залог от 
€10 !

Безплатни залози от Betfair

Правила и условия на бонуса:
-Офертата трябва да бъде заявена в 30-дневен срок.
-Офертата е валидна само за нови клиенти, които направят залог от  €10 на коефициент 1/5 или повече.
-Всеки един от безплатните залози трябва да бъде използван в 30-дневен срок след получаване.
-Безплатните залози могат да бъдат използвани само върху различни единични залози с коефициент 1/5 или по-висок.
 
Освен това доста често BETFAIR предлага „завишени коефициенти“ за някои от водещите отбори в световен мащаб.
По този начин букмейкърът дава възможност на клиентите си да се възползват от предлаганите оферти и да осъществят по-големи печалби.
Регистрирай се с промо код: 1017