WinBet регистрация

Байер Леверкузен – Айнтрахт Франкфурт на живо, 16.04.2016


LeverkusenВ тази среща от 30-ия кръг на немската първа Бундеслига Байер Леверкузен приема Айнтрахт Франкфурт. Точно този може да се окаже мачът на сезона за един от двата тима. Те продължават да правят всичко по силите си, за да достигнат до изпълнението на поставените цели, но задачата им не изглежда никак лека.

„Аспирините“ се надяваха да се преборят за участие в „Шампионска лига“, а единственият шанс това да се случи е свързан със завършване на 4-та позиция.

Без никакво съмнение момчетата на Роджър Шмид ще имат своите шансове да се поздравят с този успех, но за целта трябва да спечелят всеки един от оставащите си 4 двубоя.

Ако тук Байер стигне до победата, то без никакво съмнение въпросната 4-а позиция може да се реши в следващия кръг когато тимът излиза срещу един от основните си преки конкуренти – Шалке 04.

Айнтрахт Франкфурт на свой ред продължава да е изключително колеблив, а в същото време и сериозно застрашен от изпадане.

Гостите правят кошмарна кампания и по всичко изглежда, че са един от най-сериозно застрашените отбори от изпадане.

Ще е сериозна изненада ако по някакъв начин те се разминат с изпадането. Такъв вариант е напълно реален, но за целта трябва да си тръгнат с трите точки от „БайАрена“ – нещо, което не изглежда много вероятно.

До края на кампанията Айнтрахт ще има преки спорове с конкурентите си – Дармщад и Вердер Бремен, но ако загуби всичките си останали срещи, то дори и да спечели директните съперничества – отново ще изпадне.

Очаквам Байер Леверкузен да изиграе силна среща и да запъти Айнтрахт Франкфурт към втория ешелон.

Прогноза: 1Регистрирай се с промо код: 1017