WinBet регистрация

Бокел – Войводина на живо, 30.06.2016


Vojvodina FC 1В тази среща от 1-ия кръг на турнира „Лига Европа“ Бокел приема Войводина. Домакините са отбор от Черна гора, който изнесе силен сезон и успя да си гарантира участие в европейските клубни турнири. Дотук с добрите новини за домакините, които първо, че изтеглиха много неприятен жребий, а на второ време няма да могат да разчитат на домакинското си предимство.

Стадионът на Бокел не отговаря на изискванията на УЕФА и това налага домакинството да бъде преместено на централния стадион в Петровац – „Петровац на Мору“ като още по-интересното е, че това е стадион с капацитет около 1 700 седящи места, но въпреки това според УЕФА е годен да приеме среща на ниво европейски клубни турнири.

efbet официално вече са лицензирани в България. Всички стари сметки са изтрити и всеки трябва да се регистрира на ново. Всеки може да се регистрира в Бет365 от този линк и банера долу!

Домакините са абсолютни дебютанти на европейската сцена, така че навярно ще имат известни проблеми и в двата си двубоя с Войводина.

Гостите изнесоха един страхотен сезон на местно ниво като успяха на няколко пъти да затруднят двете движещи сили в страната – Цървена звезда и Партизан.

Като цяло Войводина се развива доста добре, а следващата крачка в този ред е силно представяне на европейската сцена.

Очаквам гостите да поставят успешно начало на сезона и да вземат преднина в съперничеството си с Бокел още в Черна гора.

Прогноза: 2Регистрирай се с промо код: 1017