WinBet регистрация

Витес – Твенте на живо, 18.12.2015


twenteВ тази среща от 17-ия кръг на холандската Ередивизи Витес приема Твенте. Само допреди няколко година тези два тима бяха сред най-стабилните в страната, но през последните две години това чувствително се промени. И едните, и другите извървяха пътя наобратно, като сега ситуацията изглежда доста по-различна. Витес все пак е една идея по-близо до прекрасното си представяне отпреди 3-4 сезона, когато дори беше част от „Лига Европа“, а в редиците си имаше страхотни футболисти, най-класният от които в момента се подвизава в английския Манчестър Сити – визирам Вилфред Бони.

Твенте на свой ред същото беше част от турнира „Лига Европа“ и то на няколко пъти. В момента обаче тимът се намира в истински шок, заемайки позиция в дъното на таблицата.

Заложи €10 вземи €30 БЕЗРИСКОВ ЗАЛОГ от BETFAIR!

Натисни ТУК, регистрирай се, и вземи бонуса от BETFAIR !

Предстоящата визита на „ГелреДоме“ може да изиграе много сериозна роля за развитието на сезона на гостите, които се намират в изключителна криза.

Тяхното представяне е отчайващо, а защитата им не спира да допуска попадения.

Противно на очакванията през последните години споровете между Витес и Твенте са много ниско резултатни. Това е изненадващо с оглед на офанзивния стил на игра, който имат и двата тима.

Очаквам в този път да станем свидетели на далеч по-качествена продукция, която да приключи с отбелязването на попадения и в двете врати !

Прогноза: гол/голРегистрирай се с промо код: 1017