WinBet регистрация

Игра с футболни прогнози и награден фонд 500 лв!


baner-igraУважаеми потребители, ние, от BGPrognozi.info, имаме удоволствието да Ви информираме за началото на нашата ежемесечна игра с футболни прогнози и награден фонд в размер на 500 лв !

Всеки един желаещ може да вземе участие в играта, като тя е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА !

Условието за всеки един участник е да има регистрация в сайта ни, както и в бъкмейкърът Efbet.com. Това става изключително бързо, като отнема не повече от 1-2 минути. Всеки, който вече е регистриран потребител на сайта, може да използва настоящата си регистрация. Желаещите да се включат в играта, които все още нямат регистрация, може да се регистрират в сайта ни от ТУК и в сайта на ЕФБЕТ от ТУК !

Наградният фонд от 500 лева е осигурен от лицензирания в България букмейкър Efbet.com !
*Наградите ще бъдат разпределяни между първите 20 участници в крайното класиране всеки месец, като са под формата на безплатни залози в Ефбет ! За целта всеки участник в играта трябва да има регистрация в Ефбет като трябва да се регистрира от тук: Register now

Нашата игра предлага различни възможности за избор на прогнозиране на срещи от страна на потребителите, като по този начин всеки участник може да изгради стратегия и стил на игра.

Интересното в играта е, че предлага както множествени прогнози (известни като „колонки“), така и единични прогнози („сингъл“) !
Отново напомняме, че участието в играта с футболни прогнози и награден фонд от 500 лв. осигурени от Efbet.com  е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО.

Ела в играта и се забавлявай !Регистрирай се с промо код: 1017