WinBet регистрация

ОФК Пирин – Локомотив Пловдив на живо, 03.12.2015


loko pldВ тази среща от 18-ия кръг на родната А група ОФК Пирин Благоевград приема Локомотив Пловдив. Този двубой може да се определи като мача на сезона за домакините, които изглеждат твърдо решени да се борят за своето оцеляване. Като нищо те могат да го постигнат, но за целта трябва да стигнат до задължителна победа срещу „смърфовете“. Посредственият старт на сезона направи така, че Пирин Благоевград да се превърне в твърд фаворит за изпадане. Трябва обаче да отбележим, че разликата между това дали в края на сезона тимът ще е на последна позиция или на предпоследна е огромна.

Както е известно последният изпада директно, докато предпоследният ще има своя втори шанс за спасение, срещайки тим от Б група в директен плейоф за място в елита.

Заложи €10 вземи €30 БЕЗРИСКОВ ЗАЛОГ от BETFAIR!

Натисни ТУК, регистрирай се, и вземи бонуса от BETFAIR !

През последния месец в ОФК Пирин се наблюдава сериозно раздвижване, породено от назначаването на Наджи Шенсой. „Орлетата“ започнаха да играят доста по-добър футбол, а с това се подобриха и резултатите им.

Евентуална победа срещу Локомотив може да ги изкачи до предпоследната позиция в класирането, което би означавало отлепване от дъното за пръв път от страшно много време насам.

Гостите от на свой ред чувстват комфорта от това да са далеч от опасната зона след като през последните седмици записаха редица победи на собствена земя.

Очаквам нова силна домакинска среща от страна на Пирин, която да се ознаменува с победа !

прогноза: 1 (DNB)Регистрирай се с промо код: 1017