WinBet регистрация

Франция – Албания на живо, 15.06.2016


franceВ тази среща от група „А“ на ЕВРО 2016 Франция приема Албания. Домакините са смазващият фаворит за спечелване на този двубой, което е напълно обяснимо с оглед на огромните възможности с които разполагат. Те имат изключителен стартов състав, в който личат имената на много страхотни футболисти, но въпреки това същият този състав срещна известни трудности в първата си среща.

Французите бяха на път да станат жертва на напрежението след като определено не впечатлиха срещу Румъния. Те допуснаха много грешки в представянето си и трябва да са доволни, че в крайна сметка не допуснаха загуба на точки още на старта.

efbet официално вече са лицензирани в България. Всички стари сметки са изтрити и всеки трябва да се регистрира на ново. Всеки може да се регистрира в Бет365 от този линк и банера долу!

Резултатът сякаш беше най-хубавото за тях от първия двубой, но такава победа може да им даде допълнителна увереност и да внесе истинска промяна в представянето им в предстоящите двубои.

Франция имаше известни проблеми в защита, които ясно се видяха.

Албания на свой ред показа качествен футбол и определено трябва да съжалява, че не взе поне точка срещу Швейцария.

Джани Де Биаси за пореден път показа, че е постигнал много в рамките на годините, прекарани начело на албанския национален отбор. Големият проблем за гостите е, че в предстоящата среща те няма да може да разчитат на капитана си – Лорик Кана, който получи червен картон в първия двубой и е наказан за един двубой.

Въпреки това италианският специалист – Джани Де Биаси е в състояние да подходи по такъв начин към предстоящия двубой, че да сложи край на празненствата по френските земи.

Очаквам Албания да изнесе нова силна продукция, но този път да успее да поднесе голямата сензация, спъвайки големия фаворит.

Прогноза: Х2Регистрирай се с промо код: 1017