Помощ

Тук ще ви представим най-кратките стъпки за участие в играта с футболни прогнози. Логично, на първо място всеки един участник трябва да знае как може да селектира желаните двубои. Това става изключително лесно (просто погледнете снимки 1) и 2) и следвайте упътванията).

1  2

Нека погледнем един пример.
Ако желаем да прогнозираме някоя среща (в случая да кажем, че това е спорът между Про Верчели и Новара), то трябва да направим следното:
1.На първо място да достигнем до предлаганите двубои за деня – съответно да изпълним стъпки 1) и 2) (които вече ви представихме).
2.След това избираме желаната опция. (В случая ние сме се спрели на прогноза „1“)
3.При тази стъпка просто трябва да кликнете върху съответния коефициент (погледнете снимка 3)

2Изпълнявайки последователно тези стъпки вие ще получите резултати, изразяващи се в следното:
*Ще видите, че съответният коефициент, върху който сте кликнали се е оцветил в по-тъмен цвят. Това означава, че съответната прогноза е селектирана от Вас.
**По този начин Вие сте добавили желаната прогноза към фиша си (вижте на снимка 4, горе вляво).

3***Ако имате желание още сега може да потвърдите прогнозата си, като за целта трябва да изберете колко точки ще отделите за нея и да завършите фиша си (може да погледнете по-долу е обяснено със снимка).

Последната стъпка (завършване на фиша):
4.След като сте избрали желаните двубои (в нашия случай Про Верчели – Новара, прогноза: 1) видяхте новопоявилото се поле горе вляво, над всички менюта. Трябва да кликнете на празното място след „Залог:“. По този начин Вие получавате възможност да въведете броя на точките, които желаете да заложите на тази прогноза (този фиш) (погледнете снимка 5).

55.За финализирането на фиша е нужно просто да натиснете „заложи“ горе вляво на екрана. (погледнете снимка 6)

6По този начин направихме нашата първа прогноза в сайта, а в същото време получаваме възможността да следим своето представяне. Всеки един фиш може да бъде проверен от меню „моите залози“ !

Регистрирай се с промо код: 1017