Футболна Статистика

България Efbet лига
България Б група
Англия, Висша Лига
Англия, Чемпиъншип
Англия - Първа Лига
Англия - Втора Лига
Италия - Серия А
Италия - Серия Б
Испания, Примера Дивисион
Испанска Сегунда Дивисион
Германия, Бундеслига
Германия Втора Бундеслига
Франция Лига 1
Франция Лига 2
Холандия, Ередивизи
Португалия - Примейра Лига
Шотландия - Премиършип
Шотландия - Чемпиъншип
Дания - Суперлига
Австрия Бундеслига
Белгия - Първа Дивизия
Швейцария - Суперлига
Русия - Премиер Лига
Турция - Супер Лига
Чехия - Първа Лига
Норвегия, Елитсериен
Гърция - Супер лига
Полша - Екстракласа
Швеция, Алсвенскан Лига
Финландия, Вейкауслига
Румъния - Лига I
Аржентина - Суперлига
Бразилия - Серия А
Япония - Джей Лига 1
Сърбия - Суперлига
Унгария - Първа лига
Словакия - Суперлига
Словения - Първа Лига
Украйна - Премиер Лига
Беларус - Висша лига
Австралия А Лига
Босна - Висша Лига
Черна гора - Първа лига
Хърватия - Първа Лига
Шампионска Лига
Лига Европа

Правила и условия

Правила и условия на играта с футболни прогнози – BGPrognozi.INFO:

  1. УЧАСТНИК в тази игра може да бъде само пълнолетно дееспособно физическо лице, навършило 18 години и отговарящо на изисканията на Закона за хазарта на Република България с регистрация в сайта на генералния спонсор на играта – хазартния оператор “ТЕЛЕМАТИК ИНТЕРАКТИВ БЪЛГАРИЯ“ – www.PalmsBet.com /наричан по-долу в настоящите правила “PalmsBet“.

1.1. Който желае да вземе участие в играта и няма регистрация в PalmsBet, първо трябва да се Регистрира от тук:

Форма за регистрация в PalmsBet от тук

Играта с Футболни прогнози е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА и е направена само и единствено с развлекателна цел!

2. ПРАВИЛА И УСЛОВИЯТА НА ИГРАТА:

2.1. Играта е напълно безплатна с развлекателна цел и в нея могат да участват само пълнолетни дееспособни физически лица, навършили 18 години и отговарящи на изискванията на чл. 2, ал.3 от Закон за хазарта на Република България

2.2. Всеки цикъл на играта започва на първо число на съответния календарен месец и приключва в 23.59 ч. на последното число на този месец.

2.3. Всеки участник започва участието си с актив от 300 точки и на всяко 10-то и 20-то число в 23:59 ч. ще бъдат кредитирани по още 100 точки към баланса на всеки участник в играта за периода на всеки цикъл, като те ще се възстановяват до пълния им размер в 00.01ч. на първата дата от следващия цикъл. Така казано играчът започва месеца с актив от 300 точки, на 10-то и 20-то число ще му бъдат кредитирани по още 100 точки.

2.4. Всеки един участник може да направи залог от 1 до 20 точки за всеки прогнозиран фиш.

2.5. Всеки участник има право да изразходва баланса си по начин, който смята за правилен, без каквито и да било ограничения на единичен залог или колонка от няколко мача.

2.6. Прогнозите за срещи могат да бъдат направени най-късно до 1 минути преди началото на дадена среща. (В случай на колонка – до 1 минути преди началото на първия двубой)

2.7. При завършила игра и в крайното класиране има играчи с равен брой точки, то по-предно място ще заеме играча дал последна позната прогноза при по-голям общ коефициент.

2.8. BGprognozi.INFO запазва правото си да нулира баланса на участник и дори да го отстрани от играта в случай на некоректна игра.

3. Награди

3.1. Десет участника с най-много точки към 23:59 ч. на последния ден от календарния месец, пропорционално се разпределят наградния фонд.

3.2. Наградния фонд е на стойност 200 лв. под формата на истиснки пари, осигурени от нашия спонсор PalmsBet.com. Наградата се зарежда автоматично на клиентската сметка на печелившия в сайта на PalmsBet.

3.3. Начинът на разпореждане с наградата след постъпването и по клиентската сметка на участника е предмет на специални правила и условия на PalmsBet за безплатни залози, с който може да се започнете на техният сайт.

3.4. BGprognozi.INFO запазва правото си да не изплати наградата в случай на некоректна игра от страна на съответния участник.

4. Коефициенти:

4.1. Коефициентите показани в играта с прогноза са предоставени от нашия спонсор – PalmsBet.com и съвпадат с предлаганите от него за същите събития и са актуални само към момента на публикуване. След момента на публикуване са въжможни промени.

4.2. Коефициентите се обновяват два пъти дневно и е възможно да има разминаване спрямо реалните (в момента) на сайта на нашия спонсор.

4.3. BGprognozi.INFO запазва правото си да извади срещи от програмата си и да променя коефициенти по свое усмотрение (при наличие на причина за това)

4.4. Коефициентът, при който е дадена прогнозата, може да бъде променян впоследствие от BGprognozi.INFO, ако бъде отчетена техническа грешка при нанасянето на коефициента от сайта на нашия спонсор.

5 Промени в условията и правилата на играта:

5.1. Условията и правилата могат да бъдат променени впоследствие, като влизат в сила с публикуването им в сайта.

Palmsbet Депозирай 10 лева, вземи 30 лева Бонус 30 лв ≫ вземи от тук