БУКМЕЙКЪР НА МЕСЕЦА

Sesame
Регистрация
18+ ВАЖАТ ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ
2
Betano

BETANO КАЗИНО БОНУС

Повече информация

Betano

BETANO БОНУС СПОРТ

Повече информация

Още бонуси

Футболна Статистика

България Efbet лига
България Б група
Англия, Висша Лига
Англия, Чемпиъншип
Англия - Първа Лига
Англия - Втора Лига
Италия - Серия А
Италия - Серия Б
Испания, Примера Дивисион
Испанска Сегунда Дивисион
Германия, Бундеслига
Германия Втора Бундеслига
Франция Лига 1
Франция Лига 2
Холандия, Ередивизи
Португалия - Примейра Лига
Шотландия - Премиършип
Шотландия - Чемпиъншип
Дания - Суперлига
Австрия Бундеслига
Белгия - Първа Дивизия
Швейцария - Суперлига
Русия - Премиер Лига
Турция - Супер Лига
Чехия - Първа Лига
Норвегия, Елитсериен
Гърция - Супер лига
Полша - Екстракласа
Швеция, Алсвенскан Лига
Финландия, Вейкауслига
Румъния - Лига I
Аржентина - Суперлига
Бразилия - Серия А
Япония - Джей Лига 1
Унгария - Първа лига
Словакия - Суперлига
Словения - Първа Лига
Украйна - Премиер Лига
Беларус - Висша лига
Австралия А Лига
Босна - Висша Лига
Хърватия - Първа Лига

Правила и условия

Правила и условия игра с футболни прогнози

Правила и условия на играта с футболни прогнози – BGPrognozi.INFO:

  1. УЧАСТНИК в тази игра може да бъде само пълнолетно дееспособно физическо лице, навършило 18 години и отговарящо на изисканията на Закона за хазарта на Република България с регистрация в сайта на генералния спонсор на играта – хазартния оператор “ТЕЛЕМАТИК ИНТЕРАКТИВ БЪЛГАРИЯ“ – www.PalmsBet.com /наричан по-долу в настоящите правила “PalmsBet“.

Награди в играта с прогнози:

Общият награден фонд на месец в играта с прогнози е на стойност 200 лева + 1000 Free Spins, осигурен от PalmsBet.com и се разпределя между първите 20 играчи в класирането по следния начин:

      1. 60 лева + 100 Free Spins              11. 40 Free Spins
      2. 40 лева + 90 Free Spins                12. 40 Free Spins
      3. 30 лева + 80 Free Spins                13. 40 Free Spins
      4. 15 лева + 70 Free Spins                14. 40 Free Spins
      5. 15 лева + 60 Free Spins                15. 40 Free Spins
      6. 10 лева + 50 Free Spins                16. 30 Free Spins
      7. 10 лева + 50 Free Spins                17. 30 Free Spins
      8. 10 лева + 50 Free Spins                18. 30 Free Spins
      9. 5 лева   + 50 Free Spins                19. 30 Free Spins
    10. 5 лева   + 50 Free Spins                20. 30 Free Spins

Наградите са реални пари и ще се депозират в сметките на победителите в PalmsBet.com в началото на всеки месец.

Как да участвате в играта:

Първото, което трябва да направите за да участвате в играта е да се Регистрира в нашият сайт от тук:

РЕГИСТРАЦИЯ В ИГРАТА С ПРОГНОЗИ

След като имате вече акаунт може да започнете да правите залози. Моля прочетете правилата и условията на играта с футболни прогнози.

2. ПРАВИЛА И УСЛОВИЯТА НА ИГРАТА:

2.1. Играта е напълно безплатна с развлекателна цел и в нея могат да участват само пълнолетни дееспособни физически лица, навършили 18 години и отговарящи на изискванията на чл. 2, ал.3 от Закон за хазарта на Република България

2.2. Всеки цикъл на играта започва на първо число на съответния календарен месец и приключва в 23.59 ч. на последното число на този месец.

2.3. Всеки участник започва участието си с актив от 300 точки и на всяко 10-то и 20-то число в 23:59 ч. ще бъдат кредитирани по още 100 точки към баланса на всеки участник в играта за периода на всеки цикъл, като те ще се възстановяват до пълния им размер в 00.01ч. на първата дата от следващия цикъл. Така казано играчът започва месеца с актив от 300 точки, на 10-то и 20-то число ще му бъдат кредитирани по още 100 точки.

2.4. Всеки един участник може да направи залог от 1 до 20 точки за всеки прогнозиран фиш.

2.5. Всеки участник има право да изразходва баланса си по начин, който смята за правилен, без каквито и да било ограничения на единичен залог или права колонка от няколко мача.

2.6. Прогнозите за срещи могат да бъдат направени най-късно до 1 минути преди началото на дадена среща. (В случай на колонка – до 1 минути преди началото на първия двубой)

2.7. При завършила игра и в крайното класиране има играчи с равен брой точки, то по-предно място ще заеме играча дал последна позната прогноза при по-голям общ коефициент.

2.8. BGprognozi.INFO запазва правото си да нулира баланса на участник и дори да го отстрани от играта в случай на некоректна игра.

След като вече сте запознати с условията, моля влезте в футболният тираж и направете свойте залози от тук:

Футболен тираж на играта

3. Награди

3.1. Двадесет участника с най-много точки към 23:59 ч. на последния ден от календарния месец, пропорционално се разпределят наградния фонд.

3.2. Наградния фонд е на стойност 200 лв. + 1000 Free Spins под формата на истиснки пари, осигурени от нашия спонсор PalmsBet.com. Наградата се зарежда автоматично на клиентската сметка на печелившия в сайта на PalmsBet.

3.3. Начинът на разпореждане с наградата след постъпването и по клиентската сметка на участника е предмет на специални правила и условия на PalmsBet за безплатни залози, с който може да се започнете на техният сайт.

3.4. Кредитираната награда трябва да бъде отиграна 5 пъти /на минимален коефициент 1,01/ в срок 30 календарни дни от получаването и. В противен случай паричната награда и евентуална печалба ще бъдат нулирани /загубени/.

3.5. Спечелилите Free Spins играчи получили безплатни завъртания могат да изтеглят печалбата си от тях веднага след приключване на безплатните врътки. Не се изисква никакво отиграване и няма изисквания за допълнителни превертвания.

3.6. Печалбите, реализирани с FREE SPINS, се начисляват като изтегляема сума в клиентския профил. Стойността на един Free Spin е на минимален залог на максималния брой линии на посочените игри от CT Gaming: Pick the Pig, Fruits of Desire,Big Joker, Brilliants on FireClover Dice, Golden Amulet, HOT 7's X 2, Lucky Clover, Mighty Kraken, Duck Spell.

3.7. BGprognozi.INFO запазва правото си да не изплати наградата в случай на некоректна игра от страна на съответния участник.

4. Коефициенти:

4.1. Коефициентите показани в играта с прогноза са предоставени от нашия спонсор – PalmsBet.com и съвпадат с предлаганите от него за същите събития и са актуални само към момента на публикуване. След момента на публикуване са въжможни промени.

4.2. Коефициентите се обновяват два пъти дневно и е възможно да има разминаване спрямо реалните (в момента) на сайта на нашия спонсор.

4.3. BGprognozi.INFO запазва правото си да извади срещи от програмата си и да променя коефициенти по свое усмотрение (при наличие на причина за това)

4.4. Коефициентът, при който е дадена прогнозата, може да бъде променян впоследствие от BGprognozi.INFO, ако бъде отчетена техническа грешка при нанасянето на коефициента от сайта на нашия спонсор.

5 Промени в условията и правилата на играта:

5.1. Условията и правилата могат да бъдат променени впоследствие, като влизат в сила с публикуването им в сайта.

*** Играта с Футболни прогнози е НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНА и е направена само и единствено с развлекателна цел!

ТОП БУКМЕЙКЪРИ НА БЪЛГАРИЯEfbet
100% до 200 лв

Winbet
200% до 200 лв
Inbet РЕГИСТРАЦИЯ В INBET РЕГИСТРАЦИЯ