Затвори залог в Efbet

Затвори залог Efbet ᐉ Ефбет Cash Out - Oпция Затвори залог

Опцията за затваряне на залог – Кеш аут, от доста години фигурира в онлайн букмейкърите. Ефбет предлага възможност за Кеш аут на своите потребители като функцията се казва Затвори залог. Чрез нея вие може да контролирате залозите си и когато решите, ако е активен кеш аут, да го приложите и да уредите залога си в случай, че предлаганата сума ви устройва. Така вие ще вземете печалба, ако сумата е на плюс спрямо вашия залог, или пък може да спестите потенциална пълна загуба, като затворите известна сума от вашия залог, ако селекциите от фиша ви не се развиват добре.

Как се използва Затвори залог

Ако имате опцията Затвори Залог в сайта на efbet за някое събитие, на което сте заложили, може да затворите залога си и да вземете предложената сума, като само трябва да натиснете бутона Затвори Залог. В раздела мои залози вие ще видите дали има затвори залог за фишовете ви. Сумата, която ви се предлага за Кеш аут, се формира според коефициентите на събитието в момента на затварянето и варира – по-голяма или по-малка от самия залог. При успешно използване на функцията, залогът ви вече е уреден и сумата ще бъде кредитирана по сметката ви.

Посети сайта на Ефбет от тук

На кои пазари е наличен Кеш Аут?

Функцията е достъпна за определени пазари. Може да я използвате във фишове преди мач, както и На живо. При лайв залози почти винаги ще имате достъпен Cash Out. Разбира се при промяна на резултата на дадено събитие, то кеш аутът за момент ще бъде неактивен, но след това отново ще фигурира.

Пример за използване на Кеш аут

Ще ви представим прост пример как работи опцията Затвори залог. Да кажем, че сте направили сингъл залог от 50 лева на 2.00 коефициент за победа на Манчестър Юнайтед срещу Челси в мач от Висшата лига. Двубоят се развива добре за вас и на почивката резултатът е 1:0 за Юнайтед. В такъв случай със сигурност сумата за кеш аут ще бъде по-голяма от вашия залог. Т.е. може да ви се предлага 60-65 лева кеш аут и ако затворите залога си, тази сума ще бъде добавена в сметката ви. Да кажем, че в 65-ата минута резултатът стане 2:0 за Ман Юнайтед – в такъв случай сумата за кеш аут ще се вдигне още повече и дори може да ви се предлага 85 лева при максимална печалба от 100 лева.

При обратния случай, ако двубоят не се развива добре и имате същия залог от 50 лева за знак 1, но резултатът е 0:0 в 75-ата минута. Тогава например ще имате сума за затваряне на залога около 20 лева. Ако смятате, че в оставащото време Юнайтед няма да вкара попадение, то може да вземете тази сума като затворите залога и да намалите загубите си.

При всички случаи опцията Кеш аут в Ефбет е много полезна и е само в плюс за играчите, които трябва да взимат разумни решения в най-важния момент!

Топ Букмейкъри на България
Bet365
Bet365
Регистрация
Efbet
Efbet
Бонус 200 лв
WinBet
Winbet
Бонус 100 лв

Други статии в Спортни новини

Виртуални Спортове в PalmsBet

Виртуални Спортове в PalmsBet

06.04.2020 10:32

Видове виртуални спортове в Palms Bet Букмейкърът Palms Bet вече предлага бонус на клиентите си за Виртуални Спортове – това е тяхната поредна оферта за потребителите през 2020 година. Може да вземете до 20 лева всеки ден благодарение на най-новата промоция на компанията. Предвид липсата на реални спортни събития, интересът към виртуалните спортове се увеличи значително и точно затова ПалмсБет предлага бонус на клиентите си за този раздел.

Бонус 10 лева Без Депозит от Winbet

Бонус 10 лева Без Депозит от Winbet

05.04.2020 11:59

10 лева Бонус Без Депозит за всеки нов клиент на WinBet Днес Отново Бонус Без Депозит от 10 лева предоставени от WinBet. Офертата е изключително добра, защото не всеки ден имате възможност да получите 10,00 лева бонус без депозит. В момента няма букмейкър, който да предлага бонус без депозит, а WinBet е един от водещите в момента онлайн букмейкъри в България. Възползвай се още сега от 10,00 лева Бонус Без Депозит и се наслади на страхния интерфейс на Уи

Съвети за залози на корнери

Съвети за залози на корнери

02.04.2020 22:06

В залозите на футбол хората обикновено се сещат за пазари като краен резултат, голове, хендикап, докато корнерите остават на по-заден план. В реалност залозите на корнери са много динамични и предлагат много възможности. Те могат да бъдат разгледани като добра възможност за използване на стратегия за печалба. Пазарите на корнери са и с доста добри коефициенти и ако разгледате по-задълбочено опциите, то ще видите, че могат да бъдат по-е

Еврофутбол затваря пунктовете си

Еврофутбол затваря пунктовете си

25.03.2020 21:48

Къде да залагаме след като Еврофутбол затвори и не работи Пунктовете за спортни залагания на Еврофутбол вече не работят, поне за срок от 3 месеца. За този период те няма да приемат залози на клиенти. Причината за затварянето на Еврофутбол е, че на 14 февруари Държавната комисия по хазарт е връчила на компанията акт за 328.9 млн. лв., който не е платен. В сряда ДКХ взе решение да ѝ отнеме лиценза за срок от 3 месеца. От Еврофутбол обаче заявиха,

10 лева Бонус от WinBet за залог на живо

10 лева Бонус от WinBet за залог на живо

29.03.2020 14:11

Бонус 10 лв за Live Залог на беларуската Висша лига Първенството на Беларус е единственото в Европа, което се провежда в момента, а букмейкърът WinBet е подготвил специална промоция на своите клиенти за мачовете от Висшата лига. Всеки играч може да вземе 10 лева бонус при направен залог НА ЖИВО на беларуското футболно първенство до 13-ти април. Условието на Уинбет да получите този бонус е да направите залог на живо на поне 1.30 коефициент. Миним

Bet365 Оферта Нова Сметка - Кредити за Залози Вход в сайта на Bet365 от тук