WinBet регистрация

Григор Димитров – Стан Вавринка (тенис) на живо, 18.08.2016


Bulgaria's Grigor Dimitrov screamsВ тази среща от 1/8-финалите на АТП Синсинати Григор Димитров излиза срещу Стан Вавринка. Швейцарецът е най-високо поставеният съперник, срещу който Григор има положителен баланс. До момента двамата са изиграли 5 двубоя помежду си като българинът се е поздравил с 3 победи, докато е загубил 2 пъти. Със сигурност тези позитивни новини и силното представяне на Григор в досегашните срещи с Вавринка дават известни поводи за оптимизъм.

Точно тези двама тенисисти се познават отлично и просто няма с какво да се изненадат. Те са добри приятели и извън корта, така че се очертава една много качествена среща. Като отбележим, че и двамата играят бекхенд с една ръка, то със сигурност тази среща има потенциала да се превърне в атракцията на деня в Синсинати. От началото на турнира Григор е просто безапелационен. Той се справи първо с Жил Симон в най-силната си среща през последната година, а малко след това успя да обърне Фелисиано Лопес от 0-1 до 2-1 сета след като демонстрира характер в заключителната част.

efbet ПОЛУЧИ ЛИЦЕНЗ ЗА БЪЛГАРИЯ + 100 ЛЕВА БОНУС

Открийте си сметка в efbet днес и вземете 100% Бонус Нова Сметка.

Българинът се намира в сериозен възход, който продължава вече около месец, точно след идването на Дани Валверду. Новият му наставник промени доста неща в представянето му и вече Григор изглежда съвсем близо до изпълнението на първата крачка от прогреса си – завръщане в Топ 30. Това почти сигурно ще се случи ако българинът победи Вавринка.

Швейцарецът понастоящем заема 4-о място в света, но през последните дни изглежда разколебан. Той пропусна Олимпиадата, заявявайки странни проблеми в областта на гърба, които бяха широко дискутирани. Просто сякаш Стан Вавринка нямаше желание да играе за страната си в Бразилия и дори не си направи труда да отиде дотам.

Вчера той не беше далеч от отпадането, но успя да обърне младока Джаред Доналдсън от 0-1 до 2-1, за да си гарантира срещата с Григор.

Очаква ни една много качествена среща между двамата. При всички положения Григор ще има своите шансове и поне според мен ще ги използва. Друга добра опция изглежда развръзка на срещата в 3 сета.

Прогноза: 1Регистрирай се с промо код: 1017