Световно 2018 - бонус 100 лева 100 лева бонус от Ефбет за Световно 2018! Информация и регистрация!

Топ футболни залози за днес

ТОП 3 ФУТБОЛНИ ЗАЛОЗИ И ПРОГНОЗИ ЗА ДЕНЯ

В раздела Топ 3 футболни залози за днес и утре, екипът ни ви предоставя най-играните и сигурни футболни прогнози за днес. Тук ще публикуваме и прогнози за Световното първенство по футбол 2018. В таблицата може да видите на кои срещи са най-популярните залагани футболни мачове/футболни залози за деня и какъв е коефициента на всеки отделен двубой и съответната опция.

Най-играните футболни залози за 24.06.2018

ДАТАЛИГАФУТБОЛНА СРЕЩАЗАЛОГКОЕФБУКИ
24.06.2018СПАнглия – Панама

1

1,22Вход bet365
24.06.2018СПЯпония – Сенегал

гол гол

1,95Вход bet365
24.06.2018СППолша – Колумбия

2 DNB

1,57Вход bet365

* Коефициентите са взети от bet365 и са валидни към момента на последно обновяване – 23.05.2018 – 22:33 ч. Възможни са промени към настоящия момент!

Регистрация Bet365

Как получаваме информация за топ залозите за деня? Чрез опцията да виждате топ футболни прогнози за днес, имате възможност да се информирате на кои срещи са залагани най-много пари от останалите играчи по цял свят. Това означава, че те очакват този залог да бъде печеливш и много трудно може да се получи издънка.

Водещите световни онлайн букмейкъри предоставят тази информация. Те имат такава опция, от която може да се разбере на кои мачове са заложени най-много пари. Безвъзмездно ние я споделям е вас, за да може да сте добре информирани. Точната заложена сума на съответните знаци обаче не е известна. Единствено в спортните борси, като тази на Бетфеър, може да получите информация за всяка една опция на всеки мач какви суми има заложени.

От кои държави са най-играните футболни залози за деня?

В повечето случаи хората залагат на топ отборите от най-големите първенства. Когато например Челси е домакин на Бърнли, или Манчестър Юнайтед посреща Съндърланд, фаворитите за победа в тези двубои Челси и Манчестър Юнайтед попадат в най-играните мачове за деня. Разбира се, те не винаги печелят, но в повечето случаи топ футболните залози за деня излизат и ако следите информацията на нашата страница, може да печелите от най-играните залози за деня.

Коефициентите на топ залозите за деня най-често са под 1.50, защото очакванията са този залог да излезе на 90 процента. Понякога ще видите и малко по-високи коефициенти, но в този ден почти сигурно големите отбори няма да имат мач или пък ще имат труден двубой, в който победата за тях няма да дойде толкова лесно.

Световно 2018 с Ефбет⇒ Ефбет предлага 100 лева бонус за Световно 2018. Вземи от тук: Регистрация ⇐

Каква друга информация ще получите от нашата таблица освен най-играните футболни залози за деня?

В таблицата с топ залозите за деня може да се информирате от коя лига е съответния двубой. На датата е ясно, че ще бъде изписана тази, която ще се играе футболната среща. След това са публикувани имената на отборите и съответния залог с коефициент. В последната колонка има предоставена възможност да гледате футболният мач на живо-онлайн като само трябва да кликнете върху бутончето. Допълнително ще бъде публикувана и специална страница с топ футболни прогнози за днес и утре, където ще има и прогнози световно 2018.

 Гледайте онлайн футболни мачове на живо с картина от тук 

Всеки ден в нашия сайт може да се информирате за топ залозите за деня, но също така и да четете обосновани прогнози за най-интересните футболни срещи по света /вече и прогнози за Световното първенство 2018/. Ние представяме нашите виждания за съответния двубой, а решението дали да ни се доверите е изцяло ваше!

       >> Всички коефициенти в таблицата са използвани от Efbet и са посочени само и единствено с информационна цел.
* Коефициентите са средни стойности и са валидни към момента на последно обновяване. Възможни са промени към настоящия момент!

Регистрирай се с промо код: 1017