Топ футболни залози за днес

В раздела Топ 3 футболни залози за днес и утре, екипът ни ви предоставя най-играните и сигурни футболни прогнози за днес. В таблицата може да видите на кои срещи са най-популярните залагани футболни мачове/футболни залози за деня и какъв е коефициента на всеки отделен двубой и съответната опция. Следете нашите професионални футболни прогнози.

Най-играните футболни залози за 26.04.2019

ДАТАЛИГАФУТБОЛНА СРЕЩАЗАЛОГКОЕФБУКИ
26.04.2019ГЕРАугсбург – Леверкузен

гол гол

1,50Bet365.com
26.04.2019ФРАБордо – Лион

2

1,70Bet365.com
26.04.2019БЪЛЧерно Море – Лудогорец

2

1,42Bet365.com

Регистрация в сайта на Bet365.com

* Коефициентите са взети от www.Bet365.com и са валидни към момента на последно обновяване – 26.04.2019 – 06:13 ч. Възможни са промени към настоящия момент!


Днес Промо Код за Ефбет!

200 лева бонус Ефбет


Ефбет Регистрация + 200 лева Бонус с Промо код1017

– Кликнете на жълтият Бутон по долу: Efbet Регистрация
   – В отвореният Ви се нов прозорец на сайта Ефбет, горе в дясно натиснете регистрация и попълнете личните си данни.
– Много важно, В полето Промоционален код въведете код: 1017

Актуален в момента Промо код за Регистрация е: 
Промо код1017
ефбет регистрация

*** След регистрация с промо код: 1017, Ефбет ще кредитира на всеки нов клиент до 200 лева бонус след депозит. Освен това ако сте се регистрирал с промо кода, то всеки месец Ефбет ще Ви дава безплатни залози и промоции.


Как получаваме информация за топ залозите за деня? Чрез опцията да виждате топ футболни прогнози за днес, имате възможност да се информирате на кои срещи са залагани най-много пари от останалите играчи по цял свят. Това означава, че те очакват този залог да бъде печеливш и много трудно може да се получи издънка. Нашият екип всеки ден предлага няколко безплатни футболни прогнози, тази секция на сайта има за цел да ви даде информация за най-сигурните футболни прогнози за днес и утре.

Водещите световни онлайн букмейкъри предоставят тази информация. Те имат такава опция, от която може да се разбере на кои мачове са заложени най-много пари. Безвъзмездно ние я споделям е вас, за да може да сте добре информирани. Точната заложена сума на съответните знаци обаче не е известна. Единствено в спортните борси, като тази на Бетфеър, може да получите информация за всяка една опция на всеки мач какви суми има заложени.

От кои държави са най-играните футболни залози за деня?

В повечето случаи хората залагат на топ отборите от най-големите първенства. Когато например Челси е домакин на Бърнли, или Манчестър Юнайтед посреща Съндърланд, фаворитите за победа в тези двубои Челси и Манчестър Юнайтед попадат в най-играните мачове за деня. Разбира се, те не винаги печелят, но в повечето случаи топ футболните залози за деня излизат и ако следите информацията на нашата страница, може да печелите от най-играните залози за деня.

Коефициентите на топ залозите за деня най-често са под 1.50, защото очакванията са този залог да излезе на 90 процента. Понякога ще видите и малко по-високи коефициенти, но в този ден почти сигурно големите отбори няма да имат мач или пък ще имат труден двубой, в който победата за тях няма да дойде толкова лесно.

⇒ Ефбет предлага 200 лева бонус нов клиент. Вземи от тук: Регистрация ⇐

Каква друга информация ще получите от нашата таблица освен най-играните футболни залози за деня?

В таблицата с топ залозите за деня може да се информирате от коя лига е съответния двубой. На датата е ясно, че ще бъде изписана тази, която ще се играе футболната среща. След това са публикувани имената на отборите и съответния залог с коефициент. В последната колонка има предоставена възможност да гледате футболният мач на живо-онлайн като само трябва да кликнете върху бутончето. Допълнително ще бъде публикувана и специална страница с топ футболни прогнози за днес и утре, където ще има и прогнози световно 2018.

 Гледайте онлайн футболни мачове на живо с картина от тук 

Всеки ден в нашия сайт може да се информирате за топ залозите за деня, но също така и да четете обосновани прогнози за най-интересните футболни срещи по света /вече и прогнози за Световното първенство 2018/. Ние представяме нашите виждания за съответния двубой, а решението дали да ни се доверите е изцяло ваше! Всеки ден може да намерите найточните футболни прогнози за днес.

       >> Всички коефициенти в таблицата са използвани от bet365 и са посочени само и единствено с информационна цел.
* Коефициентите са средни стойности и са валидни към момента на последно обновяване. Възможни са промени към настоящия момент!

Регистрирай се с промо код: 1017