WinBet регистрация

Олборг – Мидтиланд | 10.08.2015


AalborgfcВ тази среща от 4-ия кръг на датската Суперлига Олборг приема Мидтиланд. Предстои ни един доста качествен спор, в който ще видим два от най-добрите тимове в Дания. Олборг е един типичен домакински отбор, който през последните години дори се пребори за участие в европейските клубни турнири.

Без никакво съмнение най-големият успех за Олборг се оказа спечелената титла на страната и то в един много любопитен период. Тимът се възползва от колебанията на доминанта допреди години – Копенхаген. Първо Нордселанд успя да се възползва от проблемите в лагера на Копенхаген, стигайки до титлата, а след това и Олборг стори същото.

Сезон 2013/14 беше прекрасен за Олборг, като тимът успя да спечели титлата. През следващия сезон (миналия) 2014/15 тимът завърши на 5-а позиция, което означава, че пропусна да се класира за европейските клубни турнири.

Заложи €10 вземи €30 БЕЗРИСКОВ ЗАЛОГ от Betfair!

Мидтиланд на свой ред пък успя да се превърне в поредния различен шампион на страната през последните години. По този начин след Нордселанд, Копенхаген и Олборг, и Мидтиланд успя да триумфира, само в рамките на 6 поредни сезона.

Гостите демонстрираха страхотна продукция и заслужено завършиха на върха, а началото на настоящата кампания е повече от обнадеждаващо за тях. Те се превърнаха в единственият тим със 100%-ов актив след края на 3-ия кръг, което ги поставя еднолично на върха в таблицата.

След като Олборг имаше тотално надмощие над Мидтиланд и стигна до 3 поредни победи през 2014, статуквото се промени. През миналия сезон (шампионския за Мидтиланд) тимът стигна до 2 поредни успеха срещу този съперник.

Двата тима имат сходни стилове на игра, които се базират на атаките и офанзивните действия.

Очаквам да станем свидетели на качествен сблъсък, който да приключи с отбелязването на общо поне 3 попадения !

прогноза: над 2.5 гола
wrongРегистрирай се с промо код: 1017