WinBet регистрация

БОНУС: 6,00 за Арсенал и 8,0 за Ман Юнайтед!


Оферта за Събота – 22 Ноември

Арсенал се изправя срещу Манчестър Юнайтед в събота ( 22 Ноември) .

Първа оферта за мача:

Бонус Оферта за мача:

Включи се >> БОНУС: Коефициент 6,0 за победа на Арсенал или 8,0 за победа на Ман Юнайтед!

Мога ли да участвам?

Можете да участвате само ако вашата сметка е регистрирана в България. Можете да се класирате за максимум един залог на подобрения коефициент за един клиент.


Какво трябва да направя?

Направете залог преди мача  Арсенал срещу Манчестър Юнайтед  в пазара „Резултат от мача“ при текущия коефициент на пазара (макс. облог от 10 £/€). Само вашият първи направен залог на събитието се зачита за подобрения коефициент. Залозите на борсата и залозите като част от комбинации не са включени в тази промоция.

Как работи офертата?

Betfair ще изплати незабавно вашите печалби от текущия коефициент на пазара. Селекциите в залози на комбинации в пермутация (Patent, Yankee, Lucky 15 и т.н.) не се зачитат. Ако направите залог, след като събитието вече е започнало, той няма да се зачита. Ако направите Cash Out на вашия класирал се залог, вие ще бъдете изключени от тази промоция и няма да получите бонус печалбата.

Как бонус офертата ‘€100 в безплатни залози’ работи?

За всеки 4 x €10 залога ( единични или комбинации/ печеливши или губещи) направени и приключени на независима селекции (минимален коефицент 1.4) вие ще получите €20 безплатен залог. Вие можете да получите максимално €100 в безплатни залози. Вашите безплатни залози са валидни за използване в следващите 7 дни след кредитиране и само в раздел СПОРТ. Независимите селекции трябва да са на различни пазари и спортни събития.

Включи се >> Регистрация от тук!

Кога акаунта ви ще бъде кредитиран?

Вие ще бъдете кредитирани с безплатни залози за допълнителната ви печалба ако спечелите в следващите 24 часа след като събитието е приключило.  Безплатните залози са валидни само на пазари в раздел Betfair SPORTSBOOK до 30 дни след получаването им.  Безплатните залози от промоцията €100 в безплатни залози ще бъдат кредитирани незабавно след четвъртия ви квалифициращ се залог, повторено до 5 пъти.

Залозите трябва да бъдат направени в Betfair SPORTSBOOKРегистрирай се с промо код: 1017