Футболни прогнози за днес, 15.08


Швеция Бразилия .. 1Х (DC) – (1.73) гледайте мача онлайн при efbet
Срещата се играе на Рашундстадион в Швеция. Това е един от най-добрите стадиони в страната, който по принцип се използва от местния АИК. Шведите ще бъдат много мотивирани да изненадат един от най-добрите национални отбори в света, а пред собствена публика може и да го направят. Бразилците се провалиха на Олимпиадата за пореден път и сега това ще окаже сериозно влияние върху играта им.

Белгия Холандия .. 2 (DNB) – (1.57) гледайте мача онлайн при efbet
Белгийците са един от най-талантливите отбори в целия свят. Те обаче все още нямат нужния опит в този си вид, но със сигурност за в бъдеще много ще се развият. Холандците се провалиха на европейското, отпадайки още в груповата фаза. Сега те ще започнат на чисто и ще се опитат да поставят добро начало на новия вариант на тима. „Лалетата“ ще бъдат на ниво в тази среща. 

Англия Италия .. 1 (DNB) – (1.67) гледайте мача онлайн при efbet
Англичаните назначиха нов треньор непосредствено преди европейското първенство и напълно логично резултатите им не бяха блестящи. Те отпаднаха от шампионата, но това се случи за тях нещастие след рулетката на дузпите. Изненадващо или не, именно предстоящият им опонент ги изхвърли от надпреварата. В тази среща „трите лъва“ ще подходят по-агресивно и макар като утешение ще успеят да вземат победата.

*** Всички коефициенти дадени в прогнозите са на efbet. На всички нови клиенти на efbet се дава 100% бонус от първоначалния депозит до 100 лева.Регистрирай се с промо код: 1017