Верификация в 1xbet

Не е много важно какъв начин за регистриране в 1xBet сте избрали, тъй като при всички случаи, ще трябва да добавяте данни в профила. По-интересното е, че в един хубав момент компанията ще поиска да верифицирате данните си. Това е стандартна процедура, при която букмейкърът ще поиска от Вас да сканирате личните си документи и да му ги изпратите.

За да се идентифицирате, е нужно да направите цветно и двустранно копие на шофьорска книжка или паспорт (лична карта). Операторът ще прегледа вписаните данни при регистрация, и ще види дали те съвпадат с подадения документ. По този начин ще получите достъп до всички услуги в сайта, включително депозиране на средства и теглене на спечелени пари.

Регистрация в сайта 1xbet от тук

Процес по подаване на документи за верификация. Защо букмейкъра държи на верификацията?

Добрата новина за Вас е, че от 1xbet предлагат съпорт на български език чрез чат на живо. Влезте в чата, като намерите иконата в долния десен ъгъл и попитайте персонала как да се верифицирате. Те ще Ви дадат имейл адрес, на който да изпратите данните, и дори ще Ви съдействат за по-бързата верификация. В повечето случаи процедурата отнема от 2 до 4 дни.

Ако искате да видите всички стъпки по регистрация, верификация, теглене и депозит в сайта, не се колебайте да обърнете внимание на подробното ни ревю за 1хБет, което ще Ви бъде полезно. Запомнете най-важното, защото то ще Ви e необходимо за залозите в 1xBet.

Какво се случва, ако не верифицирам акаунта?

Не е добра идея да не преминете през верификация на акаунт в 1xBet. Едно на ръка е, че букмейкърът ще Ви поиска верифициране на данните и друго е, че ако не го направите няма да можете да си приберете спечелените средства. Не се притеснявайте относно съхранението на документите Ви, тъй като компанията поема отговорност за тяхната сигурност и защита.

В наши дни всеки истински хазартен сайт изисква да се верифицирате с паспорт или друг документ за самоличност. Направете го, ако желаете да станете пълноправен член на платформата, който може да залага спокойно на наличните игри, спортове и казина. Не се притеснявайте, ако не направите верификацията веднага, но не бавете процедурата, за да не получите лимити на сметката и други проблеми със създадения от вас виртуален профил.

Често задавани въпроси

Какви лични документи изисква 1xbet за верификация?

Личната ви карта, шофьорската книжка, паспорт могат да бъдат изискани за цялостно верифициране на акаунта Ви.

Какво да правя ако имам проблем с верифицирането си в 1хбет?

Във всеки един момент на затруднение може да се свържете с чата на живо. Проблемите Ви ще бъдат решени веднага.

Какво ще стане ако не премина процеса на верификация в 1xbet?

Ако Вашата сметка не е верифицирана и желаете да направите теглене, но такова няма да Ви бъде разрешено.

Как да знам, че съм завършил верификацията?

След като изпратите сканирани документи, 1xbet ще се свърже с Вас най-често по имейл и ще Ви потвърди, че верифицирането е минало успешно. Ако ли не, то те ще Ви кажат какво друго е необходимо.

Winbet НОВ КАЗИНО БОНУС от 200 % до 1000 лева WinBet Регистрация