Zalozibg.com

Депозит на средства в 1xbet

Ако сте се регистрирали в сайта 1xBet, трябва да пристъпите към депозит, за да залагате на хазартни игри, спорт, казино, виртуални спортове и други. Депозирането само по себе си не е трудно, но трябва да разполагате с банкова сметка, дебитна или кредитна карта или акаунт в електронен портфейл. По-долу ще пишем допълнително за самата направа на депозита.

Депозитите следват определена логика. Те имат лимити, с които трябва да се съобразите. За всеки метод за захранване на сметка си има минимален и максимален влог на пари. Но, за да сме още по-ясни ще Ви посочим възможните методи и лимитите, които важат към тях.

Регистрация в сайта 1xbet от тук

Депозиране в 1хБет – методи

От 1xBet са сложили лимит за депозит от 1.50 лв. за български играчи. Без значение кой от методите използвани за плащане, това е минималната сума, която трябва да вкарате в сметката си. Що се касае до максималните суми, можете да ги видите като посетите сайта на букмейкъра. Повече информация относно депозита в сайта, ще видите и в нашето ревю за 1xBet на страниците ни.

  • Дебитни и кредитни карти – VISA Electron, VISA, Maestro и MasterCard;
  • Онлайн портфейли – Skrill, ePay.bg, Perfect Money, Neteller;
  • Криптовалута – Bitcoin, Ethereum, Dogecoin, DigiByte и други;
  • Банкови преводи – банков трансфер, Instant Banking

Това са начините, с които да преведете пари по сметката си в 1xbet. Разбира се, в официалния сайт са приложени още справки относно вариантите за депозиране. Има и жив чат, в който да получите консултации за останалите методики за прехвърляне на пари към вашата сметка.

Почти същите методи са достъпни и за тегленето на пари от 1xBet, но за това ще стане дума в друга статия, която сме подготвили за Вас. На този етап това е най-важното, което да запомните по така важната тема за захранването на сметката в сайта. А сега нека преминем напред.

Защо да направим депозит в 1xBet?

След като вече сте се регистрирали в сайта, трябва да преминете към депозита в системата, ако искате да залагате. Горе посочихме наличните методи за депозиране, а по-нататък ще Ви въведем във възможностите за изтегляне на печалби от букмейкърския сайт. Да се надяваме, че поднесената информация тук Ви е била от полза. Стискаме Ви палци по пътя към успеха!

Palmsbet Депозирай 10 лева, вземи 30 лева Бонус 30 лв ≫ вземи от тук