Zalozibg.com

Бонуси за клиенти на 1xBet?

В официалното ревю за руския букмейкър 1xBet, което се намира на нашите страници сме засегнали темата с бонусите. Тук ще продължим представянето на най-различните оферти в сайта, за да придобиете по-голяма представа от какви премии можете да се възползвате.

Бонус за нови потребители (спорт)

Бонусът за нови потребители, които за пръв път правят регистрация в 1xBet, е познат още под името „Начален бонус“ и се предлага за спортния раздел в платформата. Това е оферта, която Ви позволява да усвоите 100% премия върху депозираната от Вас сума. С други думи, ако направите превод от 50 лева по сметката си в системата, ще Ви бъдат начислени още 50 лева.

Регистрация в сайта 1xbet от тук

Потребителите могат да вземат максимум 200 лева от бонуса за нови клиенти. Това значи, че даже да депозирате 1000 лева, няма да получите допълнителни 1000 лева, а ще грабнете 200 лева, понеже това е максимумът, който руския букмейкър е подготвил за играчите.

Парите от печалбите с бонуса се взимат, след като офертата се превърти. За целта, е необходимо бонус сумата да се заложи пет пъти на спортни срещи. Така например, ако сте взели 20 лева бонус, ще трябва да заложите 100 лева, за да си получите печалбата.

Начална оферта + безплатни врътки

Да, има и такава оферта, при която можете да грабнете до 1500 евро бонус и 150 безплатни врътки на онлайн ротативката „Down the pub”. Тук обаче има различни правила за депозита, при които получавате определени суми. За да ги откриете, трябва да се логнете в 1хБет и да разгледате правилата към този бонус. Той се предлага на всички клиенти, които дадат съгласието си да го получат. Това и поредната отлична оферта на руския хазартен оператор.

Други бонуси

От 1хБет предлагат и други бонуси, сред които са застраховка залог, авансов залог, оферта за акумулатор на деня. Има и интересен бонус за рожден ден, игра на фентъзи футбол, звезден джакпот и още какви ли не възможности. Всички бонуси можете да откриете, ако се регистрирате в сайта и застъпите менюто с промоциите. Там ще видите и пълните правила и изисквания за разиграване на офертите, така че да се впуснете в онлайн приключението.

Palmsbet Депозирай 10 лева, вземи 30 лева Бонус 30 лв ≫ вземи от тук