1xbet Регистрация

По всяка вероятност сте чували за букмейкъра 1xBet. Той не е лицензиран в България, но пък приема легално регистрации от нашата държава. Как да направите регистрация в 1xBet ще пишем в следващите редове. Добрата новина е, че отварянето на акаунт в онлайн платформата може да стане по всевъзможни начини, като играчите няма да се затруднят нито за секунда.

Стандартно за почти всеки букмейкър, бутонът за регистрация се намира в дясната част най-горе в сайта на 1хБет. Натиснете на него и ще видите цели 4 опции за отваряне на акаунт. Но, защото не искаме да бъдем голословни, ще Ви представим всички тези възможности по-долу.

Регистрация в сайта 1xbet от тук

Регистрирайте акаунт в 1xBet с 1 клик

Името на тази опция за регистрация в 1xBet говори за нея. Вие можете да се регистрирате с един клик, като впишете държавата, от която влизате, валутата за залози и промоционалния код, ако разполагате с такъв. Накрая натискате „Регистриране“ и сте готови. Платформата ще Ви предложи юзър нейм и парола, които да запазите на адреса на електронната си поща.

Не бива да забравяте, че на по-късен етап, е нужно да добавите още лични данни и данни за профила. Така например, ще се изиска от Вас точен адрес, имена, ЕГН и още други подобни.

Регистрация с вписване на телефонен номер

Ако се регистрирате чрез телефонен номер , ще получите кратко съобщение на мобилния си телефон, което ще съдържа данни за вход в системата. Не бива да се забравя, че това е просто един бърз начин за регистриране на акаунт, но и тук има нужда от прибавяне на данни на по-късен етап. За целта ще се наложи да влезете в профила си и да прибавите информация. След регистрацията си Вие ще имате пълен достъп до казино игри, спорт, електронни спортове и всичко останало в сайта.

Отваряне на сметка в 1xBet чрез имейл

Това в третата опция за отваряне на сметка в букмейкъра 1xBet. В нея използвате имейл адреса си, на който ще се изпратят детайли за влизане в едноименния уебсайт. Тук обаче се вписват и още много неща, сред които са държава, телефонен номер, имена, пароли, валута и тем подобни. Този вариант за регистрация в 1хБет е наистина най-пълен и не изисква допълнителни действия.

Социални мрежи

Имате възможността да влезете в 1xBet със социалните мрежи: Facebook, Яндекс, ВКонакте, Mail.ru и други. Преди закриването на Google+ можеше да влезете и през него, но сега тази опция не важи. Вписвайки се с потребителските данни за логин в социалната мрежа, можете да използвате и всички опции на руската платформа за залагане – опитайте, лесно и бързо е!

Bet365 Сайт за Спортни Залози Вход в сайта на Bet365 от тук