Теглене от 1xbet

В нашия сайт Ви посочихме начините за регистрация в 1хбет, а сега идва ред на най-хубавата част, а именно теглене на печалбите. Всеки играч чака с нетърпение да спечели от залози на спорт или казино, за да грабне печалбите си и да ги използва, както намери за добре. Разбира се, руската компания е дала бързи и качествени методи за прибирането на парите.

Какви методи за теглене предлага 1xBet?

В статията за депозит споменахме, че повечето методи за захранване на сметка в 1xBet, са приложими и за теглене на печалби от сайта. Тук малката, но важна подробност е, че трябва да имате верификация в сайта, за да получите достъп до раздела „Теглене“ в онлайн системата.

Регистрация в сайта 1xbet от тук

Банковите карти, електронните портфейли, тегленето от банка и криптовалутите са достъпни и за изтегляне на средства. Имате възможност да си вземете парите, ако притежавате карти – VISA, VISA Electron, Maestro или MasterCard. Не е проблем да си вземете спечелените суми и чрез електронните портфейли – Neteller, Skrill, ecoPayz и Perfect Money.

Криптовалутите, в които може да получите преводи на пари са: Dogecoin, Bitcoin, Ethereum, DigiByte и така нататък. Пълен списък ще откриете в онлайн букмейкъра и неговия сайт.

С изключение на банковите карти, които имат лимит за теглене от 39 лв. и 09 ст. всички други методи позволяват да изтеглите дори само 3 спечелени лева. Преводът на печалби по банкова карта става до една седмица, а за останалите методите парите идват за броени минути.

Кой е най-добрият начин за теглене от 1xbet?

Ако сте от България, можете да използвате някой от електронните портфейли на 1xbet – Skrill, Neteller или ecoPayz. По този начин ще си вземете печалбите за около 10 – 15 минутки. Друго разумно решение е да използвате банкова карта, но при нея ще чакате до 7 работни дни. Да, наистина печалбата Ви може да дойде и по-рано, но това зависи основно от политиката на банката Ви.

Интересно е, че букмейкърът предлага и изплащане в криптовалути. Добре знаем, че стойността на тези валути се увеличава с напредъка на времето, тъй че ако си поискате парите в Биткойн или други подобни валути, то това ще бъде правилна стъпка в икономически план.

Bet365 Сайт за Спортни Залози Вход в сайта на Bet365 от тук