1

euro2024

Програма на ЕВРО 2024

Посети

Футболна Статистика

България Efbet лига
България Б група
Англия, Висша Лига
Англия, Чемпиъншип
Англия - Първа Лига
Англия - Втора Лига
Италия - Серия А
Италия - Серия Б
Испания, Примера Дивисион
Испанска Сегунда Дивисион
Германия, Бундеслига
Германия Втора Бундеслига
Франция Лига 1
Франция Лига 2
Холандия, Ередивизи
Португалия - Примейра Лига
Шотландия - Премиършип
Шотландия - Чемпиъншип
Дания - Суперлига
Австрия Бундеслига
Белгия - Първа Дивизия
Швейцария - Суперлига
Русия - Премиер Лига
Турция - Супер Лига
Чехия - Първа Лига
Норвегия, Елитсериен
Гърция - Супер лига
Полша - Екстракласа
Швеция, Алсвенскан Лига
Финландия, Вейкауслига
Румъния - Лига I
Аржентина - Суперлига
Бразилия - Серия А
Япония - Джей Лига 1
Унгария - Първа лига
Словакия - Суперлига
Словения - Първа Лига
Украйна - Премиер Лига
Беларус - Висша лига
Австралия А Лига
Босна - Висша Лига
Хърватия - Първа Лига

Опция Кеш Аут в 1xbet

Руската платформа за залагане на спорт – букмейкърът 1xBet разполага с опция за затваряне на залог. Последната е позната на играчите под името Кеш аут, но в сайта на руснаците, тя носи името „Продажба на фишове“. Как да спрете залога си за дадена спортна среща преди нейния край, не научите, ако прочетете този материал. А сега нека погледнем за какво точно става въпрос.

Регистрация в сайта 1xbet от тук

Какво представлява кешаут?

Кеш Аут в 1xbetКешаут или продажба на фиш в 1xBet е възможност, с която спирате залога си, преди да изтече спортното събитие, на което сте заложили. По този начин Вие не губите целия залог, а можете и да отчетете печалба.
За да дадем един пример, ще вземем мача между Лудогорец и Цска Москва от Лига Европа. Допускаме, че сте заложили 5 лева на Лудогорец, но московчани отбелязват първи в 15-тата минута. Ако продадете фиша си, няма да изгубите всичките 5 лева, а само една част от тях. Останалите пари ще стоят във вашата сметка.
Ако обаче Лудогорец е отборът, който отбележи, то ще можете да продадете фиша по-скъпо. Букмейкърът ще Ви предложи повече от заложените пет лева, за да затворите залога. Ако го направите ще излезете на печалба няколко лева повече.
Тук, за разлика от някои сайтове, имате две възможност за затваряне на залог. Едната е „Продай фиша сега“, която Ви позволява да затворите залога на секундата. Другата е „Продай по-късно“, като имате плъзгач, за да настроите сумата, на която бихте продали фиша си. Последната функция е известна още като автоматичен кеш аут в други уебсайтове.

Кога е подходящо да се възползвате от функцията кешаут?

На първо място, трябва да Ви кажем, че не винаги можете да продадете фиша си. Ако погледнем горе посочения пример с Лудогорец и Цска Москва, няма как да затворите залога, ако остават броени минути до края на мача или Цска Москва са вкарали 3 – 4 гола в българската врата. Ето защо трябва да дебнете за най-изгодния за Вас момент.
Хубаво е, че имате достъп до функцията „Продай по-късно“, с чиято помощ да настроите предпочитаната от Вас сума за кешаут. По този начин няма постоянно да гледате какво предлага букмейкъра, а залогът ще бъде спрян, когато Ви се предложи добра оферта.

Кешаут на 1xBet се предлага за спортни срещи

Продажбата на фиш е налична за спортните срещи (футбол, тенис, волейбол, хокей, баскетбол) в 1хБет. Затварянето на залози за казино игри не е възможно. Тук обаче, трябва да споменем, че не всички спортове предлагат възможност да прекратите залагането предварително.

Как се активира кешаут?

Изберете селекция на спортно събитие, което ще се отрази в електронния фиш, който стои в дясната част на екрана ви. След това натиснете на синия бутон „Моите залози“ в талона, за да се отвори избраният от вас мач. В долната част на фиша има малко бутонче „Продаване на фиш“. След като кликнете на него ще Ви се отвори нов прозорец с опциите за активиране на кешаут.

Как се определя за кои събития или спортове е наличен кеш аут?

Букмейкърът не предоставя информация за кои събития е налична опцията за продаване на фишове. Вие трябва да съблюдавате за нейното съществуване в талона, а ако я няма, то просто не можете да използвате кешаут. Това е малък недостатък, който се набива на очи, но пък имайте предвид, че повече спортни срещи на живо и дербитата предлагат затваряне на залог.

Публикувано на: 29.12.2023 г. 12:11 ч.

Често задавани въпроси

До колко време мога да използвам кеш аут?

За това не можем да дадем точна информация. В зависимост от настъпилите промени в мача, се преценява дали кешаут ще бъде наличен, или ще бъде блокиран. Обикновено, когато спортната среща върви към края си, а резултата е ясен, то не можете да продадете фиша си.

Мога ли да продам фиша си в мобилната версия на 1хБет?

Да, можете да го продадете, тъй като мобилната версия на букмейкъра, разполага с всички функции, които ще срещнете и при залагане чрез компютър и / или лаптоп.

Има ли автоматичен кеш аут в 1xBet?

Има автоматичен кеш аут, който се активира избирайки опцията „Продай по-късно“. Имате плъзгач, с който да настроите сумата и моментът за затварянето на залога. Това е голямо удобство, защото не Ви задължава да следите постоянно офертите за затварянето на залога.