Футболна Статистика

България Efbet лига
България Б група
Англия, Висша Лига
Англия, Чемпиъншип
Англия - Първа Лига
Англия - Втора Лига
Италия - Серия А
Италия - Серия Б
Испания, Примера Дивисион
Испанска Сегунда Дивисион
Германия, Бундеслига
Германия Втора Бундеслига
Франция Лига 1
Франция Лига 2
Холандия, Ередивизи
Португалия - Примейра Лига
Шотландия - Премиършип
Шотландия - Чемпиъншип
Дания - Суперлига
Австрия Бундеслига
Белгия - Първа Дивизия
Швейцария - Суперлига
Русия - Премиер Лига
Турция - Супер Лига
Чехия - Първа Лига
Норвегия, Елитсериен
Гърция - Супер лига
Полша - Екстракласа
Швеция, Алсвенскан Лига
Финландия, Вейкауслига
Румъния - Лига I
Аржентина - Суперлига
Бразилия - Серия А
Япония - Джей Лига 1
Унгария - Първа лига
Словакия - Суперлига
Словения - Първа Лига
Украйна - Премиер Лига
Беларус - Висша лига
Австралия А Лига
Босна - Висша Лига
Хърватия - Първа Лига

Bet365 Верификация

Верификацията в уебсайтовете на букмейкърите е задължителен процес. Тя може да бъде направена и на по-късен етап, но не бива да се пропуска, тъй като потребителите няма да разполагат с всички опции в дадената онлайн платформа. По-долу ще разгледаме изискванията на оператора Bet365, за да Ви бъде по-лесно да се ориентирате, след като направите регистрация.

Защо Bet365 изисква верификация?

Регистрирайки се в системата Вие давате заявка, че искате да залагате на спорт, казино или покер. При самото отваряне на акаунта сте вписали лични данни, които трябва да бъдат проверени. Проверката се прави, с цел да се разбере, дали публикуваните данни с ваши, защото е възможно да се опитвате да манипулирате букмейкърски сайт използвайки чужда самоличност.

Вход в сайта на Bet365

Изпращайки ваш личен документ към оператора ще потвърдите, че Вие сте собственик на личните данни вписани по време на регистрацията в Bet365. Компанията ще сравни информацията и ще потвърди успешно извършената верификация. Нека сега се съсредоточим в детайлите на процедурата, тъй като те са от значение за всеки нов клиент, който желае да залага онлайн.

Как се верифицира акаунт?

В случая ще Ви посочим как се верифицира акаунт в Бет365, тъй като това е букмейкърът, който е попаднал във вашето полезрение. Още от сега Ви уверяваме, че процедурата не е сложна, както много хора мислят. По-горе вече споменахме, че основната задача, която трябва да изпълните, е изпращането на сканиран документ за самоличност на имейла на компанията. Този документ може да представлява лична карта, шофьорската Ви книжка или паспорт, който притежавате.

На ваше разположение са две опции за предоставяне на документи. В уебсайта има специална форма, която ще намерите в подраздела „Идентификация“, където лесно можете да качите двустранно сканираните и цветни копия на документите. Ако пък се затруднявате с предаването на документацията посредством електронната форма, можете да използвате имейл адреса.

Какви лични документи се приемат за верификация?

Както споменахме по-горе можете да изпратите 3 вида документи: лична карта, паспорт и шофьорска книжка. Най-доброто решение е да сканирате документа от двете страни и цветно, за да се вижда добре. В противен случаи верификацията може да Ви бъде отказана.

Много хора снимат личните документи с телефони, но ние предпочитаме да бъдат снимани със скенер, за да излезе по-добро качество. По този начин няма да имате проблеми, и няма да се наложи отново да правите копие на лична карта или документ за правоспособност.

Ако по време на процеса на верифициране възникнат въпроси и проблеми

Не се притеснявайте от евентуални затруднения с верифицирането, защото поддръжката на Бет365 работи за Вас и ще съдейства да се справите с тази задача. Най-добре започнете чат на живо, за да обясните какъв е проблемът. Персоналът ще Ви обърне внимание и ще Ви даде най-точните съвети, с чиято помощ идентификацията ще премине бързо и надеждно.

В никакъв случай няма да пропуснем, че освен въпросния чат имате достъп до телефонен номер и имейл за контакти, където също можете да отправяте питания относно процедурата по верификация. Не се смущавайте от нищо, а работете в унисон със съпорта на онлайн платформата.

Какви ограничения може да постави Bet365, ако не преминете процеса по верификация?

Най-честото ограничение, е забрана за достъп до секцията за Тегления на пари. С други думи, ако спечелите от вашите залози, то парите ще стоят в игралната сметка, но няма да можете да си ги прехвърлите в личната сметка, докато не се верифицирате. На практика Вие ще виждате менюто, от което се правят заявки за теглене, но опитвайки да си приберете полагаемите суми, ще получите съобщение, че трябва да извършите верификация, за да използвате методите за разплащане.

Потвърждаване на верификацията

Обикновено потвърждаването на верификацията изисква техническо време от 48 часа, независимо дали сте използвали вградената форма за качване на документи или сте ги изпратили по имейл адреса на поддръжката. След като се извърши проверка и сравнение на данните, ще Ви бъде изпратено писмо на електронната поща, с която сте се регистрирали. Там ще се съдържа отговорът, дали вашата верификация е минала успешно, или се налагат някакви корекции.

Бързаме да отговорим на въпроса, дали верификацията трябва да се прави, непосредствено след регистрацията. Не, не е задължително и можете да се верифицирате на по-късен етап, но до тогава няма да можете да използвате опциите за изтегляне на печелившите суми от залозите в сайта. Освен това в даден момент от Бет365 могат да поискат от Вас да направите верификация.

Преобладаващите мнения за верифицирането на акаунта в Bet365 са за лесна процедура

До момента сме чели много мнения по форумите относно верификацията на акаунт в Bet365. В повечето случаи се пише и говори за лесна процедура, която не отнема много време и не се налага да се правят някакви специални неща. Ние също сме преминавали процеса по идентифициране на профил (верификация) и смятаме, че той не представлява трудност за никого. Опитайте и ще видите, че тази наглед сложна работа, е просто поредната формалност.

Bgprognozi.info препоръчва отговорно залагане! 18+ Важат условия Gamble Responsibly | Играйте разумно

Топ Букмейкъри на България

Често задавани въпроси

Какво ще стане, ако не верифицирам акаунта си в Bet365?

В началото няма да стане нищо особено, освен ограничението да използвате методите за разплащания. С други думи, ще играете в сайта, но когато се опитате да теглите, ще бъдете спрени от системата. Ако пък мине дълъг период от време, в който не се верифицирате, то букмейкърът може да поиска от Вас да го направите, като Ви изпрати имейл адрес или SMS на телефона.

Как да постъпя, ако изпратя лични документи, но акаунтът ми не се верифицира?

На първо място се свържете с компетентната поддръжка, която най-точно ще отговори, защо вашият акаунт не е верифициран. Причините могат да бъдат в некачествено копие на личния документ, разминаване в данните при регистрация и верификация или друг проблем. Не забравяйте да изчакате технологичното време за преглед на документите до 48 часа от подаването им.

Мога ли да направя повторна верификация в Bet365?

Да, можете стига причината за отказа да се крие във влошено качество на копието. Ако изпратите други лични данни, които са различни от тези, които сте посочили при регистрация, то няма да имате възможност да кандидатствате за повторна верификация, защото налице ще бъде опит за манипулация на системата. Бъдете коректни и няма да имате абсолютно никакви затруднения.