Залози на Футбол в bet365

Футболните залози са най-разпространеният вид спортни залагания в световен мащаб. В това се уверихме и ние от bgprognozi.info, след като видяхме на какъв голям интерес се радва футболът в уебсайта на Бет365. По този повод решихме да напишем тази статия, в която ще Ви предоставим информация за мачовете и опциите за залагане на футбол в най-популярния световен букмейкър.

Турнирни битки и шампионати в Бет365

Вход в Bet365

След като разгледахме възможностите за залози на футбол в Бет365, останахме без дъх. Разделът, в който се предлагат различните турнири и първенства е толкова голям, че едвам прочетохме всичко. В сайта присъстват надпревари от цяла Европа и останалия свят. И, тъй като няма да ни стигне времето да изброим всичките футболни събития, то вижте най-известните от тях:

  • Мачове от Висшата лига на Англия
  • Мачове от Италианското Калчо;
  • Мачове от Бундеслигата на Германия;
  • Мачове от Испанската Ла Лига;
  • Мачове от Френската Лига 1;
  • Мачове от Холандската Ередивизия;
  • Турнири на УЕФА – Шампионска лига и Лига Европа;
  • и още цял куп мачове от всяка точка на света;

Освен горе споменатите шампионати и турнири, можете да залагате и на други големи събития, от сорта на КОПА Америка, Лига на нациите, Световни първенства, Европейски първенства и прочие. Почти няма футболно събитие, което да не присъства на страниците на букмейкъра Бет365;

Опции за залози на футбол

След като направихме регистрация в Бет365 и депозирахме малка сума по сметката си, решихме да разгледаме какви опции за игра се предлагат в сайта. Отново останахме очаровани, тъй като пазарите са буквално стотици. Имате възможност да поставите залог за край на полувреме, както и да заложите за голмайстор и да вземете подходяща бонус оферта. Можете да прогнозирате какъв ще бъде точния резултат на двубоя или да познаете кой ще вкара първи гол. Това са само малка част от възможностите пред Вас.

По-добрата новина обаче е, че за всяка опция притежава големи коефициенти. Ако Ви бива в прогнозирането на срещите и това какво ще се случи в мача, то със сигурност ще се поздравите със страхотни парични печалби. Ние се уверихме в това с очите си и Ви го предадохме в тази статия.

*Terms & Conditions | +18 - *У&П приложени & За нови потребители (+18)

Bgprognozi.info препоръчва отговорно залагане! 18+ Gamble Responsibly

Bet365 Сайт за Спортни Залози Вход в сайта на Bet365 от тук