Кои са най-интересните бонуси в Bet365?

От както се регистрирахме в Bet365 следим техните бонуси и промоции. Прави впечатление, че това е един от най-богатите на оферти сайтове в хазартната ниша. Брандът предлага различни допълнителни стимули за клиентите си, така че няма да останете разочаровани. В тази статия няма да описваме всеки бонус поотделно, а ще обърнем внимание на най-интересните оферти.

Футболни бонуси

В момента Бет365 предлага няколко много интересни бонуса за футбол. Феновете на този спорт могат да се възползват от интересните оферти, стига да имат регистрация в сайта и да се депозирали парични средства, с които да залагат. А ето ги и най-любопитните предложения:

Вход в Bet365

  • Ранно изплащане за футбол;
  • 0:0 – отмяна на залог;
  • Бонус за Европейски мачове;
  • Бонус за първи голмайстор;

Бонус за тенис

За да видите специалния бонус за тенис на корт в Bet365, трябва да влезете в меню услуги от главната навигационна лента в сайта и да кликнете върху „промоции“. В прозорчето, което ще се отвори пред Вас, натиснете върху опцията „Други спортове“. Там е описан подробно бонуса за тенис, така че ще можете да се запознаете с неговите правила, условия и всичко най-важно.

Бонус за баскетбол

От менюто с промоции, което посочихме по-горе, ще видите и специалния „Бонус Евро Баскет“. Това е бонус, който се дава само за залози на баскетбол в уебсайта на Bet365. В раздела с промоции са написани правилата към офертата, както и възможните проценти, които могат да бъдат добавени към печалбата ви. Това е още едно прекрасно решение на едноименния бранд.

Други промоции

Има и още много промоции за залагане на хрътки, коне, спортове в Австралия и така нататък. Не забравяйте, че някои от офертите могат да изчезна, но на тяхно място ще дойдат други, тъй че не пропускайте да разглеждате редовно менюто „промоции“, за да сте в час с всичко най-ново.

За всички оферти, предложения и опции в сайта, можете да погледнете представянето на букмейкъра, след като натиснете тук. Това е пълното ревю, което включва подробности около онлайн платформата, с които е добре да се запознаете, преди да направите регистрация. 

*Terms & Conditions | +18 - *У&П приложени & За нови потребители (+18)

Bgprognozi.info препоръчва отговорно залагане! 18+ Gamble Responsibly

Bet365 Сайт за Спортни Залози Вход в сайта на Bet365 от тук