Zalozibg.com

Betfair

Интродукция за Бетфеър

Когато чуете за интернет сайт за спортни залози може би първият въпрос, който ви възниква, е изисква ли се регистрация, а следващият – лесно ли се открива сметка, за да залагам онлайн. Betfair е един от многото онлайн букмейкъри, но този сайт за спортни залози е сред най-добрите в цял свят. Бетфеър има изключителна репутация и е водещ букмейкър и спортна борса за онлайн залози. В този сайт може да си направите регистрация много лесно и да се възползвате от бонусите, които ако не залагате онлайн, няма как да получите. След Betfair регистрация може да направите депозит и да стартирате със залагането. Букмейкърът предлага залози на всички видове спорт, сред които най-много събития на футбол и тенис. Редица промоции като Price Rush и ACCA EDGE може да използвате в Бетфеър, чрез които може само да спечелите повече и по-лесно.

Регистрация в Betfair от тук

Как да си направя акаунт в Betfair?

– Посетете сайта на Betfair през този линк и след това натиснете на „Включи се
За начало на процеса по регистрация е логично, че трябва да натиснете бутона „Отвори сметка“ на началната страница на букмейкъра. След регистрация може да залагате в спортния букмейкър и спортна борса. Чрез опциите горе в ляво на екрана може да преминавате от букмейкър към борса и обратно.

При регистриране на акаунт в Бетфеър трябва да въведете правилно вашите имена, рождена дата, град, държава, адрес, пощенски код, телефон за връзка, националност и ЕГН. Това обаче далеч не е всичко по регистрацията. За да може да влезете в сайта на Бетфеър трябва да си изберете парола за вход. В данни за Вашата Betfair сметка се въвежда имейл, потребителско име, парола,валута и други важни неща по акаунта ви в букмейкъра. Четете бавно и внимавайте, когато попълвате полетата при регистрация.

За вход в сайта на Betfair се използват избраните от вас и-мейл и парола. С тях може да се логнете в букмейкъра. Следващата стъпка след регистрация е депозит на пари. Няма как да залагате без да вкарате реални средства от вашите онлайн портфейли или кредитна/дебитна карта. Бетфеър предлага лесни методи за разплащане и няма да срещнете трудности при депозит. Това е една от основните причини, да се регистрирате в този букмейкър, който има и още много предимства.

Защо да изберете Betfair?

Betfair е сред най-известните брандове щом става въпрос за спортни залози. Компанията е специализирана в тази област. Тя не предлага казино и покер игри като някои други онлайн букмейкъри, но пък за сметка на това залозите на спорт са номер едно. Бетфеър поддържа високи коефициенти и с това привлича много играчи. На всички спортни събития имате много опции за залагане. Вие може да разгледате пазарите и на по-нетрадиционните спортове като дартс и снукър, където също ще видите много опции за залог.

Вземи 200 евро бонус от Betfair! Този букмейкър предлага много бонуси, като за всеки има промо код. Betfair промо код може да получи всеки настоящ или нов клиент.

В допълнение към това, Betfair предлага редица оферти за нови и вече регистрирани играчи. След регистрация в Бетфеър може да залагате на спортни събития и да се възползвате от едни от най-атрактивните бонуси на спорт онлайн. А с промоционалните кодове един играч може да полсва няколко бонуса.

Betfair Бонус 100 €