Вземи 40 до 100 FREE SPINS

Вземи 40 до 100 FREE SPINS

Избери и вземи от 40 до 100 FREE SPINS за атрактивните ни 10-линейни слот предложения на CT INTERACTIVE и се наслаждавай на играта си в страхотния букмейкър Palms Bet. 

Включи се сега

Бонусът ти позволява да вземеш сам решението за стойността на FREE SPINS, както следва:

20 лв. депозит = 40 бр. Free Spins;
39 лв. депозит = 78 бр. Free Spins.
50 лв. депозит = максималните 100 бр. Free Spins.

Всичко, което трябва да направиш, е да следваш стъпките отдолу:

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ ЗА БОНУСА

1. "Презареждане“ може да се ползва от всеки участник получил известие в акаунта си и направил поне един депозит в размер равен или по-голям от 20 BGN / 20 EUR на ден.

2. Условието на бонуса „Презареждане“ важи само в секция „СЛОТ“, раздел "Free Spins" за игрите: Chilli Fruits, Dancing Dragons, Fruity Hot, Royal Jewels, Mystic Moon, Magician Dreaming, Dancing Bananas, Wild Hills, The Great Cabaret  и Mystic Wreck

3. Бонус "Презареждане“ се получава под формата на до 50 броя FREE SPINS.
*Пример: При депозит от 20 лв. получаваш 40 FREE SPINS.
*Пример: При депозит от 39 лв. получаваш 78 FREE SPINS.
* Пример: При депозит от 50 лв. полуачаваш максималната сума от 100 FREE SPINS.

3.1 Печалбите реализирани с FREE SPINS се начисляват като изтегляема сума в клиентския профил. Стойността на един Free Spin е на минимална сума на максималния брой линии на посочената игра.

4. Депозита, може да бъде  изтеглен само при условие, че разиграната сума надвишават (1) еднократният му размер.

5. Всеки регистриран клиент има право на един такъв бонус всеки ден, ако е направил поне един депозит от минимум 20 BGN / 20 EUR през този ден.

6. Ако FREE SPINS не бъде изиграна в рамките на 24 часа от датата на издаването, то те ще бъдат заличени от сметката на участника.

7. Ако участникът не желае да получи наградата, той трябва преди началото на играта да се откаже, уведомявайки писмено отдел „Връзка с клиенти“.

8. Приемайки  "Презареждане“ по ал. 1 за игра, участникът декларира, че е прочел и приема всички допълнителни правила и условия.

9. Депозита за "Презареждане“ може да бъде разиграван във всички секции на www.palmsbet.com.

10. Депозита за "Презареждане“ няма да участва за натрупване на точки в допълнителната бонус игра "Лоялна Програма".

11. Организаторът може да извършва промени в тази промоция по всяко време, за да коригира типографски грешки или, за да подобри яснотата за клиента. Също така може да промени или отмени тази промоция по всяко време поради законодателни или регулаторни причини. Информация за промените, съответно прекратяването на играта се публикува на сайта на организатора www.palmsbet.com, чрез и-мейл или нотификация в сайта.

СРОК НА ПРОМОЦИЯТА

14.10.2021г. 15:30:00 до  30.10.2021г. 23:59:59ч.

Забележка: Ние от екипа на Палмс Бет си запазваме правото да променим условията на промоциите във всеки един момент. Участващите клиенти ще бъдат своевременно информирани за всяка промяна. Офертите за клиенти са ограничени до една на човек. Ако Организатора има основателна причина да смята, че бонусът се изисква от или за целите на едно и също лице или група от лица повече от един път, тогава Организатора си запазва правото да оттегли всяка оферта от този клиент или група клиенти и/или да отмени всички разигравания, направени със средства от бонуса или офертата, и да премахне печалбите от такива разигравания. Организатора си запазва правото при недобросъвестни действия от страна на играч, с цел да се възползва неправомерно от Бонуса, да приспадне всеки положителен баланс от игралната сметка на участващия клиент, който е получен в резултат на неправомерните действия, както и размера на претърпените евентуални загуби.

Вземи бонуса