20 Free Bet от Bwin

20 Free Bet от Bwin

При единичен залог от 20лв. преди началото на мач (минимален коефициент 1.50) от третия кръг в групите на УЕФА Лига Европа или УЕФА Европа Лига на конференциите, получавате незабавно 20лв. FreeBet за ползване на живо. Ваш залог за 20лв. = 20лв. FreeBet за вас.

Стъпки за взимане на промоцията:

 1. Записване за промоцията
 2. Единичен залог за 20лв. на който и да е мач (преди началото му) от третия кръг в групите на УЕФА Лига Европа или УЕФА Европа Лига на конференциите
 3. Минимален коефициент 1.50
 4. Получавате 20лв. FreeBet за ползване на живо
 5. Получен 20лв. FreeBet е валиден за ползване на какъвто и да е футболен пазар в рамките на 3 дни.

  Правила и условия:

  Специални условия за участие
  1. Тази промоция е валидна само за избрана група от клиенти, които получат тази оферта по имейл директно от организатора на промоцията, или им е показана в уебсайта на организатора й.
  2. Промоцията важи от 00:00ч. CET на 18.10.2021г. до 23:59ч. CET на 21.10.2021г. ("промоционален период").
  3. Участвайки в тази промоция, вие се съгласявате с настоящите Специални условия на промоцията, както и с нашите Общи условия за участие в промоции.

Механизъм

  1. За да участва в тази промоция, клиент трябва да направи класиращ залог (както е описан по-долу) по време на промоционалния период.
  2. Класиращ залог е такъв залог, който отговаря на следните изисквания:
   • Клиент е нужно да се запише за участие в промоцията. За промоцията ще се отчитат само залози, извършени след записване за нея.
   • Залогът трябва да е единичен, преди началото на мач, на стойност поне 20лв. и да е направен на който и да е двубой от третия кръг в групите на УЕФА Лига Европа или УЕФА Европа Лига на конференциите.
   • Минимален коефициент: 1.50
   • За офертата не важат отменени залози.
   • Кеширани аут залози не важат за офертата.
   • Системни залози не важат за офертата.
   • Залози, направени като или чрез FreeBet, жетони за увеличени коефициенти, залози - застраховка или бонус пари, не важат за тази промоция (''Класиращ залог'').
  3. Ако клиент направи поне един такъв класиращ залог по време на промоционалния период, ние ще издадем FreeBet на стойност 20лв.

Правила и условия за FreeBet

  1. FreeBet ще бъде предоставен в клиентската сметка, в съответствие с настоящите правила и условия, изискванията в раздел "Механизъм", както и общите правила и условия за безплатни залози.
  2. FreeBet ще бъде предоставен незабавно след като са изпълнени изискванията за класиране.
  3. Получен FreeBet може да се използва за какъвто и да е футболен залог на живо, в рамките на 3 дни от предоставянето му.
  4. Ако играч направи залог, използвайки своя FreeBet и такъв залог е печеливш, то нетната печалба от този FreeBet ще се кредитира в клиентската сметка.

Общи положения

 1. Ако валутата на клиентската регистрация е различна от валутата на офертата, то посочените суми ще се преобразуват във валутата на регистрацията. Прилагат се следните курсове: 1 EUR = 1 USD = 1 GBP = 2 BGN = 300 HUF = 4 RON.
 2. Организаторът на промоцията си запазва правото да промени или оттегли таз оферта по всяко време и без причина или предизвестие.
 3. Решенията на организатора по свързани с промоцията въпроси са окончателни и задължителни.

Срок на промоцията:

Начало: 18.10.2021 23:59 ч.
Край: 21.10.2021 22:00 ч.

Вземи бонуса