СПЕЧЕЛИ ХЮНДАЙ ЕЛЕКТРА

СПЕЧЕЛИ ХЮНДАЙ ЕЛЕКТРА

Световното тази година ще ти донесе не само емоции, но и възможността да спечелиш чисто нов ЛЕК АВТОМОБИЛ

СПЕЧЕЛИ КОЛА ХЮНДАЙ

Томболата ще излъчим на живо в официалните ни канали на 19 декември, а дотогава трупай участия за по-голям шанс за печалба!  

Всичко, което трябва да направиш, за да вземеш участие в играта е:

(1) По реда на настоящите правила се учредява игра „Катар Световно първенство 2022“, в която право на участие имат всички регистрирани потребители на сайта на Palms Bet.

(2) Бонус игра „Катар Световно първенство 2022“ ще се проведе в периода от 12.00 часа на 15.11.2022 г. и ще продължи до 23.59 часа на 18.12.2022 г. /”промоционален период“/.
(3) От Бонус игра „Катар Световно първенство 2022“ могат да бъдат спечелени награди под формата на бонус суми (Безплатен залог) и предметна награда.

-  Всеки клиент натрупал 30 участия, получава 20.00 лв. Безплатен залог.

Безплатният Залог ти позволява да извършиш разигравания за наша сметка, а печалбата (след удържане сумата на разиграването) остава за теб.

Пример: Ти поставяш своя Безплатен Залог от 5 BGN на коефициент 2,50. Ако прогнозата Ви спечели, получавате 7,50 BGN (5 BGN х коефициент 2,5 = 12,50 BGN, минус 5 BGN = 7,50 BGN).

- Предметна наградата - лек автомобил HYUNDAI ELANTRA 1.6 MPI.

(4) Залози, направени с бонуси или сума, обвързана с бонуси или безплатен залог, няма да се класират за бонус.
(5) За квалифициращ се приема залог, направен само в деня, в който се играе съответната среща, за която се поставя залогът. В случаите на почивка между отделните фази на Първенството, важат и залози за предстоящи срещи, но само при условие, че са направени по време на съответната почивка, както и в ден, в който не се играят никакви срещи от Първенството.
- За да спечели едно участие, клиентът трябва да направи единичен залог от минимум 10 лв. преди началото (ПРЕМАЧ) или по време (НА ЖИВО) на мач от Световното първенство по футбол с минимален коефициент 1.30.
- Максималният брой участия, които клиент може да спечели при залог на среща е един (1) брой.
- Максималният брой участия, които клиент може да спечели по време на „промоционалния период“ описан в т. 2, е шестдесет и четири (64) броя.
- При направен квалифициращ залог, клиентът ще получава своето участие в срок до 30 минути.

(6) За да участва в ГОЛЯМАТА ТОМБОЛА ЗА НАГРАДА ЛЕК АВТОМОБИЛ HYUNDAI ELANTRA 1.6 MPI, клиентът трябва да има ПОНЕ 10 натрупани участия по време на Световното първенство по футбол ( ПОНЕ 10 единични залога на 10 мача от Световното ).

(7) Бонус награди (Бонус суми) :

- Зареждането на наградите, след достигане на определения брой участия от т. 3, ще се извършва в рамките на двадесет и четири (24) часа.

(8) Предметна награда ( лек автомобил HYUNDAI ELANTRA 1.6 MPI ):

- Тегленето ще се проведе на 19.12.2022г. в 19:00 ч. на живо във фейсбук страницата на Palms Bet, както и в официалния канал в Youtube.

- По време на тегленето на наградата заедно с всеки един (1) печеливш ще бъдат изтеглени и три (3) резерви.

- В случай че по причини, независещи от Palms Bet, екипът не успее да се свърже с победителя в 14-дневен срок, наградата автоматично ще бъде присъдена на първия резервен победител. Ако контактът с него също не може да бъде осъществен в срок, по каквито и да било причини, независещи от Palms Bet, наградата ще бъде присъдена на втория резервен победител. Ако контактът с него също не може да бъде осъществен в срок, по каквито и да било причини, независещи от Palms Bet, наградата ще бъде присъдена на третият резервен победител. Ако по причини, независещи от екипа на Palms Bet, контактът и с него бъде възпрепятстван, наградата няма да бъде присъдена.

- Спечелилият предметна награда, може да се откаже от нея и да я замени с паричната ѝ равностойност, както следва: ЛЕК АВТОМОБИЛ HYUNDAI ELANTRA 1.6 MPI = 40 000 BGN.

(9) Печалбите, реализирани при игра с предоставения бонус FREE BET, могат да бъдат изтеглени само при условие, че направените залози с бонуса надвишават (1) еднократния й размер.

(10) Ако валутата на клиентската сметка е различна от валутата на офертата, то сумите ще се превалутират към валутата на сметката на клиента.

(11) Решенията на Palms Bet по всички въпроси, свързани с тази промоция, са окончателни и задължителни.

(12) Бонусът ще бъде валиден 30 дни. Ако през този период не бъдат изпълнени изискванията за разиграване, описани по-горе, бонусът и последвалите от него печалби ще бъдат премахнати от сметката на клиента. В случай че цялата сума на бонуса бъде изиграна преди изтичането на тридесетдневния (30) период, бонус офертата ще се счита за изпълнена изцяло.

(13) Организаторът не носи отговорност за неизползвани и изтекли бонус оферти спрямо сроковете, описани в тези Правила и условия, както и за неизпълнение на условията за използване на бонус залога в срока, посочен в Правила и Условия за конкретната бонус оферта.

(14) Организаторът си запазва правото да предостави паричната равностойност на наградата при невъзможност да бъде подсигурена предметната награда.

(15) Организаторът не носи отговорност, в случай, че с участник в играта не може да се установи контакт във връзка с получаване на наградата.

Начало: 15.11.2022 12:00:00 

Край: 18.12.2022 23:59:59

Вземи бонуса