Бонус Без Депозит Golden Box

Бонус Без Депозит Golden Box

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

 1. От бонус BOX БЕЗ ДЕПОЗИТ могат да се възползват всички лоялни потребители на inbet.com, които в момента на получаване на бонуса не са с ограничения в получаване на оферти и бонуси. Ако подобни ограничения бъдат наложени по време на периода на провеждане на кампанията, то правото на участие на съответния потребител също отпада.

  ВЗЕМИ БОНУС

 2. С влизането в сайта inbet.com, потребителят получава право да участва в BOX БЕЗ ДЕПОЗИТ, където ще открие четири бонус предложения, със или без депозит.
 3. Кампанията ще бъде налична веднъж на 24 часа за периода от 24.02.2023г. до 31.03.2023г. 
 4. Кампанията ще се активира за Лоялни клиенти на Организатора.
 5. Чрез избирането на една от четирите кутии, клиентът получава на случаен принцип една от четирите награди, отбелязана в кутията.
 6. Четирите награди са:
 1. Талоните за участие за седмичната награди, които ще бъдат раздавани всяка неделя от промоционалния период, се събират спрямо следното разпределение:

Талоните, натрупани през конкретната седмица не се прехвърлят към следващата. Всяка седмица започва с 0 (нула) талони за всеки потребител.

 1. Потребителят е необходимо да активира спечелен талон, за да бъде валиден и зачетен към условията на кампанията. Талонът се активира от секция Моите оферти->Активирай.
 2. Седмични награди:

   10. Стойността на всяко завъртане е 0,10лв.

   11. За да бъде осъществено теглене, е необходимо потребителят да направи депозит на стойност поне 10лв или еквивалента в евро, след което да го разиграе поне веднъж.

   12. Всички бонус средства подлежат на предварително определени в правилата на бонуса брой разигравания.

   13. За всяка спечелена награда от BOX БЕЗ ДЕПОЗИТ могат да се разгледат допълнително Общите правила и условия за конкретната награда от секция „Моите Оферти“.

Права на Организатора:

 1. inbet.com си запазва правото при недобросъвестни действия от страна на играч, или група играчи, целящи да се възползват неправомерно от BOX БЕЗ ДЕПОЗИТ,да приспадне всеки положителен баланс от игралната сметка на участващия клиент, който е получен в резултат на неправомерни действия, както и размера на претърпените евентуални загуби. 
 2. inbet.com не носи отговорност за вече изтекли и / или неизползвани бонус предложения спрямо сроковете на промоцията.
 3. inbet.com си запазва правото да нанася промени относно срока и правилата на настоящата промоция във всеки един момент, като потребителите се считат за уведомени с публикуването на текущите промени в сайта. 
 4. inbet.com си запазва правото да забрани и/или ограничи предоставянето на тази промоция за конкретен играч и/или група играчи по всяко време и по свое усмотрение. 
 5. За тази промоция се прилагат и Общи игрални условия и правила
СРОК НА ПРОМОЦИЯТА:

Вземи бонуса