Специални оферти от Winbet

Специални оферти от Winbet

Всяка седмица нови, атрактивни и уникални предложения за футболните първенства в Европа.

ПРАВИЛА И УСЛОВИЯ

 1. Само единични залози може да бъдат поставени. Множествени залози и системи няма да се допускат.
 2. Кеш-аут опцията няма да е налична след поставяне на залога.
 3. Не се допускат повтарящи се залози. След като веднъж сте поставили залог за конкретен пазар, няма да е възможно да се постави друг залог за същия.
 4. Максималният залог за всеки пазар от Football – Specials е 50лв.
 5. Всеки един пазар е описан със конкретен времеви период. Събития, случващите се извън този срок не влияят за уреждането на залозите.
 6. Уреждането на всички залози ще се случва възможно най-скоро, след приключване на последната среща, определяща техния резултат.
 7. При някои от предложените пазари е възможно да има равенство. В този случай се използва правилото на „Дет Хийт“, при което печалбата се разделя на броя селекции, които са печеливши.

Пример:
При пазар „Кой от тези отбори ще отбележи най-много голове“ и залог от 20 лева на селекция Манчестър Юнайтед с коефициент 3.00, както и брой отбелязани голове според таблицата, ще получите 30 лева, понеже максималната потенциална печалба ще се раздели на броя печеливши селекции (2):

Отбор

Брой голове

Манчестър Юнайтед

3

Ливърпул

3

Челси

2

 

 1. Когато при даден пазар е включен само 1 играч и той не вземе участие в срещата от отбора си, то залогът ще бъде отменен.
  Пример:
  При пазар „Хари Кейн да отбележи с глава“ и Кейн не вземе участие в срещата на отбора си, то залогът ще бъде отменен.
 2. Когато при даден пазар са включени 2 или повече играчи, залогът ще бъде уреден при следните условия:
 3. 1 Когато поне един от играчите вземе участие в срещата на своя отбор залогът остава валиден.

  Пример:
  При пазар „Лионел Меси + Кристиано Роналдо да отбележат над 1.5 гола общо“ и 2 реализирани гола от Меси, но Роналдо не вземе участие в срещата на отбора си, то залогът ще бъде валиден и уреден като печеливш.

  9.2 Когато всички играчи не вземат участие в срещата на своя отбор залогът ще бъде отменен.
 4. Ако всички срещи, които са свързани с конкретните играчи в дадена селекция бъдат отменени или незавършили в срок от 48ч., то залозите за тях ще бъдат отменени.
 5. В случай, че всички срещи от зададения времеви период не се изиграят в рамките на 48ч., то всички залози ще бъдат отменени.
 6. При недобросъвестни действия от страна на клиент, с цел да се възползва неправомерно от офертата, залозите му няма да се зачетат в полза на промоцията.

Права на Организатора

1.Winbet.bg си запазва правото да променя текущите правила на бонус офертите, както и срока на промоцията, във всеки един момент.

2. Winbet.bg не носи отговорност за неизползвани, изтекли бонус оферти спрямо сроковете, описани в Правила и условия, както и за неизпълнение на условията за използване на бонус залога в срока, посочен в Правила и Условия за конкретната бонус оферта.

3. Winbet.bg си запазва правото по всяко време и по свое усмотрение да забрани и/или ограничи предоставянето на тази бонус оферта за конкретен участник и/или група участници.

СРОК НА ПРОМОЦИЯТА

Начало: 09.09.2021

Край: 31.12.2021

Вземи бонуса