Zalozibg.com

Ефбет Верификация

Изисквания за верифициране на личните ви данни в сайта Ефбет

Ако за пръв път правите регистрация в Ефбет, то може би не сте запознати с условията за ползване на сайта. Почти всички онлайн букмейкъри изискват да верифицирате акаунта си, за да теглите печалбите от залозите. Самата верификация представлява процес, при който изпращате сканирани лични документи, за да се сравнят данните Ви с тези, които сте вписали.

Немалко непълнолетни лица се регистрират с данните на свои близки, без последните да знаят за това. Ето защо, когато се направи верификация и изпратите личната си карта на букмейкъра, той ще види, дали Вие сте човекът, който стои зад конкретния профил, или има измама.

Личните данни се съхраняват по най-добрия начин и никой не може да злоупотреби с тях. Те остават при Ефбет и се ползват само и единствено за предлагане на услуги и контакт с Вас.

Само днес Промо Код за Ефбет!

Ефбет Регистрация + 200 лева Бонус с Промо код: 369
Актуален в момента Промо код за Регистрация в Ефбет е: 
Промо код: 369

Регистрирай се в Ефбет с Промо кода от ТУК!
Регистрация в Ефбет от тук

Как да изпратя сканираните документи?

На първо време отидете в някой копирен център и / или книжарница, където имат скенер. От ключова важност е да направите цветно и двустранно копие на личната си карта или на шофьорската книжка. Ако вече сте свършили тази работа, е необходимо да изпратите документите по имейла на Efbet – support@efbet.com. В писмото напишете, че искате да направите верификация и прилагате необходимата документация с личните Ви данни.

До 48 часа акаунтът Ви трябва да бъде верифициран. Ако все пак има някакъв проблем с документите, то ще получите обратен имейл от букмейкъра, в който ще бъде споменато какво трябва да коригирате. Обикновено при добро копие на личната карта, няма никакъв проблем.

При положение, че верификацията се забави повече от посоченото време, е нужно да се свържете с поддръжката. Това може да стане чрез чат на живо. Кажете на персонала за изпратения имейл, като цитирате датата на подаването и адреса на електронната поща, от която сте изпратили документите. Екипът на Ефбет ще провери актуалното състояние на заявката Ви.

Какво се случва, ако не направя верификация на акаунт?

На първо място не можете да си изтеглите парите, които сте спечелили от залозите и редно да се запознаете с начините на плащане. Освен това има вероятно и от лимитиране на сметката Ви. Не е задължително да направите верификация веднага, след като преминали през регистрация в Efbet, но това трябва да се случи възможно най-бързо. По този начин ще бъдете пълноправен член на сайта за онлайн залагания.

Palmsbet Депозирай 10 лева, вземи 30 лева Бонус 30 лв ≫ вземи от тук