Футболна Статистика

България Efbet лига
България Б група
Англия, Висша Лига
Англия, Чемпиъншип
Англия - Първа Лига
Англия - Втора Лига
Италия - Серия А
Италия - Серия Б
Испания, Примера Дивисион
Испанска Сегунда Дивисион
Германия, Бундеслига
Германия Втора Бундеслига
Франция Лига 1
Франция Лига 2
Холандия, Ередивизи
Португалия - Примейра Лига
Шотландия - Премиършип
Шотландия - Чемпиъншип
Дания - Суперлига
Австрия Бундеслига
Белгия - Първа Дивизия
Швейцария - Суперлига
Русия - Премиер Лига
Турция - Супер Лига
Чехия - Първа Лига
Норвегия, Елитсериен
Гърция - Супер лига
Полша - Екстракласа
Швеция, Алсвенскан Лига
Финландия, Вейкауслига
Румъния - Лига I
Аржентина - Суперлига
Бразилия - Серия А
Япония - Джей Лига 1
Унгария - Първа лига
Словакия - Суперлига
Словения - Първа Лига
Украйна - Премиер Лига
Беларус - Висша лига
Австралия А Лига
Босна - Висша Лига
Хърватия - Първа Лига

Горещи бонуси от efbet

Българската компания за спортни залагания Efbet, е предложила за Вас най-различни бонуси. С други думи, когато направите регистрация в efbet, може да получите допълнителни пари за залагане. Да, тези пари не се дават, безвъзмездно и не можете да си ги изтеглите веднага. Самите бонуси изискват да изпълните определени условия, ако искате да си вземете печалбите.

Какво е начален бонус от efbet?

Начален бонус се дава от почти всеки букмейкър. Това е оферта предназначена за тези, които се регистрират за пръв път в системата. Направата на първоначален депозит в сайта Ви позволява да получите 100% от неговата стойност, но за не повече от 200 лева.

Нека Ви обясним. Да речем, че вкарате 200 лева в сметката си, ще получите 100 процента върху тях, а именно 200 лева. Ако обаче заложите 500 лева, няма да получите 500 лева, а 200 лева, тъй като това е максималната стойност на бонуса. Разбира се, може да вкарате 50 лева в сметката си, и да вземете допълнителни 50 лева. Това е пълният размер на вашия депозит.

Регистрация в efbet от тук

Този бонус се предоставя веднъж и не можете да се възползвате от него отново. Имате право да отворите само една сметка на Ваше име и да получите еднократна премия от efbet.

Бонусът, който се дава за първа регистрация, трябва да бъде разигран. Процесът по разиграване е познат още като превъртане на бонуса. В конкретния случай потребителят трябва да заложи трикратния размер на бонуса и трикратния размер на депозираната сума.

С други думи, ако сте вкарали в сметката си 20 лева и сте получили 20 лева бонус, ще трябва да направите залог за 120 лева, който да е печеливш. Тогава ще си вземете спечелените пари.

За да грабнете началния бонус, е нужно да впишете промо код, когато правите регистрация в сайта. По този начин ще получите допълнителната сума, когато извършите първи депозит. Имайте предвид, че началният бонус важи само за спортни и футболни залози в сайта.

Какви други бонуси предлага efbet?

Има и още много горещи бонуси. Сред тях са бонус презареждане, който може да се използва от вече регистрираните играчи. Тук обаче, е нужно да бъдете поканени от букмейкъра чрез СМС или имейл. Имате “Match Play”бонус за казино, който важи за лоялни клиенти и не на последно място можете да се възползвате от офертата Cashback бонус. За всички тези предложения ще прочетете повече, след като влезете в сайта и щракнете на меню „Бонуси“.

Публикувано на: 15.12.2023 г. 11:08 ч.