Zalozibg.com

Депозит на средства в Efbet

По всяка вероятност много хора изпитват притеснение, относно процедурата по депозит в Efbet. Бързаме да ги успокоим, тъй като всеки може да захрани сметката си за броени минути. Разбира се, ние от bgprognozi.info ще Ви научим как да вкарате пари, с които да залагате онлайн. Това е едно кратко ръководство, което ще Ви запознае с методите за депозиране. След направената регистрация, трябва да изберете и подходящия метод за депозит.

Къде се намират опциите за депозит в Ефбет?

Ако вече сте логнат в акаунта си в Ефбет, то няма как да не забележите връзката „Депозит“ горе в дясно на екрана. Кликнете върху нея, за да се отвори новият прозорец с опции за депозиране. Ще видите графа „Начини за плащане“, която представлява падащо меню. Щракнете на него и ще видите наличните методи за превод на пари, а те са:

  • Депозиране на каса на Easypay;Депозит Ефбет  лесен начин с Изи Пей
  • Депозит чрез дебитна и кредитна карта;
  • Захранване на сметка с виртуален портфейл (ePay, Skrill, Neteller);
  • Банков превод;
  • Cashterminal;

Трябва само да посочите желания метод за депозиране. След като го направите, ще трябва да напишете каква сума искате да вкарате в сметката си. Минималната сума при повечето начини за депозит е 10 лева. Единствено за банков превод е на стойност 20 лева.

Колко време се бави депозитът в Efbet?

Само при банковия превод, депозита в сайта може да се забави около 5 работни дни. За предпочитане е да използвате начин на плащане от банкова карта (VISA, Visa Electron или MasterCard), ако искате парите да се прехвърлят веднага. Онлайн портфейлите Skrill, Neteller и ePay.bg, също позволяват моментално захранване. Ако пък имате път към някоя от множеството каси на EasyPay, то можете да вземете код от сайта, който ще спомогне за моменталния депозит.

Регистрация в Ефбет от тук

С направата на депозит, Вие вече можете да залагате на футбол, тенис, бокс, хокей, волейбол, баскетбол и останалите спортове. Депозираните пари могат да се разиграят и в онлайн казино раздела. Извършването на депозит в Efbet, може да бъде съпроводено и от взимането на начален бонус. Не забравяйте да прочете и как се теглят пари от Ефбет при печалба.

Не забравяйте, че ако имате проблем с депозирането на парични суми в сайта, винаги имате достъп до помощ от поддръжката в чата на живо. Там ще Ви дадат още важна информация.

Palmsbet Депозирай 10 лева, вземи 30 лева Бонус 30 лв ≫ вземи от тук