Zalozibg.com

Теглите пари от Ефбет

Най-хубавия момент за всеки клиент на Ефбет е, когато дойде време за теглене на печалби. И тук също започват въпросите: как да си взема парите? Колко време се бавят средствата? Кой е най-добрия начин да си прибера спечеленото? На всички тези въпроси ще дадем отговор в тези кратка публикация, която е посветена специално на начините за теглене от уебсайта.

Методи за теглене от Efbet

След като направите регистрация и влезте в профила си, селектирайте методите за депозит и теглене. В отделната графа „Тегления“ ще видите падащо меню, където са изписани начините за взимане на спечелените средства. Тук обаче, е нужно да напомним, че няма как да изтеглите парите си, ако не сте изпълнили стъпките по верификация на акаунт, за които писахме в друга статия.

В случай, че сте се верифицирали, ще видите няколко възможни опции за теглене. Нека хвърлим едно око на тези методи, с чиято помощ ще изтеглите печалбите си:

  • Теглене на каса на EasyPay;
  • Теглене чрез банков превод;
  • Теглене чрез банкова карта;
  • Теглене чрез bg, Skrill или Neteller;

Регистрация в Ефбет от тук

При банковите преводи, потребителите чакат до 10 работни дни, за да се обработи заявката. Всички други начини се извършват почти на момента. Така например, ако заявите сума за теглене на каса на EasyPay, ще получите имейл, когато тя се обработи. Това се случва в същия ден. По подобен начин стои въпроса с банковите карти и онлайн портфейлите в уебсайта.

Ако сте нов играч в Ефбет има вероятност да не видите всички опции за теглене от сметката. Това обаче не бива да Ви притеснява, тъй като с напредъка на времето ще се появят и останалите възможности да приберете печалбите си. Просто имайте търпение и залагайте.

Още за депозита, тегленето на пари и верификацията четете в ревюто ни за Efbet, където сме посочили всичко най-важно свързано с букмейкъра и неговите интересни предложения.

Помощ при теглене на печалби

Онлайн чата на живо работи за клиентите на Efbet и им помага при тегленето на печалби. Ако по някаква причина нашето ръководство не е било полезно за Вас, то не чакайте повече, а се свържете с компетентния персонал на хазартната фирма. Поддръжката ще Ви даде адекватен отговор, за да можете да си вземете полагаемите печалби от спортните залози или казиното.

Palmsbet Депозирай 10 лева, вземи 30 лева Бонус 30 лв ≫ вземи от тук