АИК

АИК

Последни мачове

01.09.2019 16:00Юргорден АИКАИК:ЮргорденЮргорденПромени
25.08.2019 16:00АИК ЙостерсундЙостерсунд:АИКАИКПромени
18.08.2019 16:00Калмар АИКАИК1:2КалмарКалмар-2.51.733.255.251.572.25Промени
11.08.2019 16:00АИК АФК ЕскилстюнаАФК Ескилстюна2:4АИКАИК26.503.501.571.572.25Промени
27.07.2019 17:00АИК СириусСириус0:2АИКАИК-2.53.603.102.101.532.35Промени
20.07.2019 17:00Хелзингборг АИКАИК2:0ХелзингборгХелзингборг-2.51.603.605.751.532.35Промени
13.07.2019 17:00Елфсборг АИКАИК3:0ЕлфсборгЕлфсборг-2.51.703.305.251.572.25Промени
06.07.2019 17:00АИК КалмарКалмар0:1АИКАИК-2.52.852.952.551.472.50Промени
30.06.2019 16:00Малмьо ФФ АИКАИК0:0Малмьо ФФМалмьо ФФ-2.53.102.952.401.502.40Промени
25.06.2019 20:00Норшьопинг АИКАИК0:2НоршьопингНоршьопингПромени
02.06.2019 18:00Хамарби АИКАИК2:0ХамарбиХамарбиПромени
24.05.2019 22:00АИК СундсвалСундсвал1:1АИКАИКПромени
20.05.2019 22:00Фалкенберис АИКАИК2:0ФалкенберисФалкенберисПромени
15.05.2019 20:00АИК ХелзингборгХелзингборг1:3АИКАИКПромени
12.05.2019 16:00АИК ЮргорденЮргорден0:2АИКАИКПромени
04.05.2019 16:30АФК Ескилстюна АИКАИК2:1АФК ЕскилстюнаАФК ЕскилстюнаПромени
29.04.2019 22:00АИК ИФК ГьотеборгИФК Гьотеборг3:0АИКАИКПромени
24.04.2019 22:00Хекен АИКАИК1:0ХекенХекенПромени
19.04.2019 19:00АИК ЙореброЙоребро2:1АИКАИКПромени
14.04.2019 18:00Сириус АИКАИК2:1СириусСириусПромени