Викинг

Викинг

Последни мачове

27.10.2019 19:00Викинг КристиансундКристиансунд:ВикингВикингПромени
20.10.2019 19:00Тромсьо ВикингВикинг:ТромсьоТромсьоПромени
06.10.2019 21:00Викинг СтабекСтабек0:0ВикингВикинг+2.52.603.103.102.351.57Промени
30.09.2019 22:00Мьондален ВикингВикинг4:1МьондаленМьондален-2.52.353.252.901.801.90Промени
22.09.2019 21:00Викинг ВолеренгаВолеренга0:4ВикингВикинг+2.51.753.704.302.351.57Промени
15.09.2019 21:00Одд Гренлан ВикингВикинг2:0Одд ГренланОдд ГренланПромени
01.09.2019 21:00Викинг Сарпсборг 08Сарпсборг 082:2ВикингВикинг+2.51.803.604.302.301.60Промени
25.08.2019 19:00Ранхайм ВикингВикинг2:2РанхаймРанхаймПромени
18.08.2019 23:00Стрьомгодсет ВикингВикинг4:0СтрьомгодсетСтрьомгодсетПромени
14.08.2019 22:00Сарпсборг 08 ВикингВикинг2:1Сарпсборг 08Сарпсборг 08Промени
11.08.2019 19:00Викинг Будьо/ГлимтБудьо/Глимт2:1ВикингВикингПромени
04.08.2019 21:00Молде ВикингВикинг0:2МолдеМолдеПромени
13.07.2019 18:30Викинг РозенборгРозенборг5:1ВикингВикингПромени
05.07.2019 22:00Хаугесунд ВикингВикинг0:0ХаугесундХаугесундПромени