Твенте

Твенте

Последни мачове

25.10.2019 21:00Емен ХЕТвентеТвенте:ЕменЕменПромени
19.10.2019 20:45Вилем II ХЕТвентеТвенте:Вилем IIВилем II+2.52.353.702.852.101.70Промени
05.10.2019 22:45Твенте ХЕСпартаСпарта2:1ТвентеТвенте+2.51.754.204.102.501.50Промени
29.09.2019 17:45Твенте ХЕФейенордФейенорд5:1ТвентеТвенте11.405.007.252.751.42Промени
20.09.2019 21:00Хераклес ХЕТвентеТвенте2:3ХераклесХераклес+2.52.253.702.952.401.53Промени
15.09.2019 19:45Твенте ХЕФортуна СитардФортуна Ситард2:3ТвентеТвенте+2.53.003.802.202.401.53Промени
01.09.2019 15:15Утрехт ХЕТвентеТвенте3:1УтрехтУтрехт+2.53.704.001.902.301.57Промени
24.08.2019 21:45Твенте ХЕХееренвеенХееренвеен0:0ТвентеТвентеПромени
18.08.2019 15:30РКК Валвейк ХЕТвентеТвенте3:3РКК ВалвейкРКК ВалвейкПромени
10.08.2019 19:30Твенте ХЕГрьонингенГрьонинген1:3ТвентеТвентеПромени
03.08.2019 21:45ПСВ Айндховен ХЕТвентеТвенте1:1ПСВ АйндховенПСВ АйндховенПромени