Информация за Улвърхамптън - Брайтън

Улвърхамптън

Улвърхамптън

Система:3 - 5 - 2
Владеене на топката:43%
Общо Удари:11
Удари във вратата:1
Удари извън:7
Блокирани Удари:3
Свободни удари:7
Брой корнери:2
Спасявания:1
Брой засади:0
Брой фалове:4
Брой пасове:457
Успешни пасове:0
Единоборства:22
Атаки:111
Опасни атаки:69

07.03.2020 17:00

0 : 0

(0:0)


37'YMontoya M.
45'YSaiss R.
54'YBurn D.
54'YDunk L.

Стартовите състави на двата отбора

Брайтън

Брайтън

Система:4 - 2 - 3
Владеене на топката:57%
Общо Удари:7
Удари във вратата:1
Удари извън:4
Блокирани Удари:2
Свободни удари:4
Брой корнери:0
Спасявания:1
Брой засади:0
Брой фалове:7
Брой пасове:595
Успешни пасове:0
Единоборства:21
Атаки:131
Опасни атаки:88
Англия, Висша Лига
Англия, Висша Лига

Английската Висша лига е истинско величие във футбола - прекрасна за наблюдаване, изпълнена с какви ли не изненадващи развръзки и много сериозна равнопоставеност между отборите. Точно това е първенството, в което най-често може да се стигне дотам, че последният да победи първия и именно това го прави още по-интересно. Самото начало (в този му вид) е поставено през 1992-ра като вече дълги години 20 отбора се състезават на най-високото равнище в страната. Смехотворно е обаче дори да се споменава, че през същата тази година е поставено началото на футбола в страната (каквото често споменават някои от по-новите фенове на играта). Тогава просто е осъществена една смяна на формата на първенството, към която идва и промяната на името му. Самият национален отбор на Англия е основан през 1863-а, а там някъде е дадено началото и на първенството.

Счита се, че първият футболен турнир в страната с по-сериозен характер е от сезон 1871/72 като той се нарича ... купа на футболната асоциация (и до днес все още се провежда, като със сигурност е много по-известен като ФА Къп). Години по-късно, интересът, към страната, която дава началото на този велик спорт на континента, е огромен, а конкретно към нейното първенство - още повече. Получилият се ход и развръзка на Премиършип от последните години с все по-сериозна интрига и прекрояване на обичайната голяма четворка от изминалите няколко десетилетия към настоящата голяма шестица, правят интригата още по-голяма.

Излишно е да споменаваме, че точно това първенство генерира и най-сериозни приходи като отбори дори от дъното на класирането в него могат да си позволят да привлекат някои от звездите на тимове от върховите позиции в някои от останалите най-силни първенства в света. Висшата лига ще продължи да се развива, а броят на големите трансфери в нея ще се увеличава все повече след като само през 2016-а, 2017-а и 2018-а, бяха заплатени изумителни суми за: Пол Погба, Ромелу Лукаку, Върджил Ван Дайк, Кепа Арисабалага и Рияд Марес.

Palmsbet Депозирай 10 лева, вземи 30 лева Бонус 30 лв ≫ вземи от тук