Футболни прогнози за утре

Дата/часЛигаПр.1X2-2.5+2.5
20.07.2019 17:00ХИК ФПИлвесИлвес:ХИКХИК-2.52.753.002.631.502.40Промени
20.07.2019 17:00СЯК ФПКВП КоколаКВП Кокола:СЯКСЯК-2.53.203.102.251.572.25Промени
20.07.2019 17:00Лахти ФПВПСВПС:ЛахтиЛахти-2.52.453.002.951.502.40Промени
20.07.2019 17:00Хелзингборг АИКАИК:ХелзингборгХелзингборг-2.51.573.705.751.532.35Промени
20.07.2019 17:00Фалкенберис ЙореброЙоребро:ФалкенберисФалкенберис+2.52.153.403.102.001.72Промени
20.07.2019 19:00Хекен СундсвалСундсвал:ХекенХекен25.003.801.621.801.90Промени