1

Sesame

2000 Free Spins Без Депозит
От 50 до 2000 безплатни врътки
бутон „Приеми БОНУСА“
в меню „Моите оферти“
След Регистрация

Вземи бонус

Футболна Статистика

България Efbet лига
България Б група
Англия, Висша Лига
Англия, Чемпиъншип
Англия - Първа Лига
Англия - Втора Лига
Италия - Серия А
Италия - Серия Б
Испания, Примера Дивисион
Испанска Сегунда Дивисион
Германия, Бундеслига
Германия Втора Бундеслига
Франция Лига 1
Франция Лига 2
Холандия, Ередивизи
Португалия - Примейра Лига
Шотландия - Премиършип
Шотландия - Чемпиъншип
Дания - Суперлига
Австрия Бундеслига
Белгия - Първа Дивизия
Швейцария - Суперлига
Русия - Премиер Лига
Турция - Супер Лига
Чехия - Първа Лига
Норвегия, Елитсериен
Гърция - Супер лига
Полша - Екстракласа
Швеция, Алсвенскан Лига
Финландия, Вейкауслига
Румъния - Лига I
Аржентина - Суперлига
Бразилия - Серия А
Япония - Джей Лига 1
Унгария - Първа лига
Словакия - Суперлига
Словения - Първа Лига
Украйна - Премиер Лига
Беларус - Висша лига
Австралия А Лига
Босна - Висша Лига
Хърватия - Първа Лига

Верификация в Палмс Бет

Ако се регистрирате в Palms Bet и желаете да получите печалбите от спортните залози и онлайн казиното, ще се наложи да се запознаете с процеса по верификация. Обикновено тази дума стряска новите играчи, но ние Ви уверяваме, че няма нищо сложно в преминаване на процедурата. Букмейкърът държи всеки един играч да се верифицира, за да тегли пари от сайта.

Защо Palms Bet изисква верификация?

Верификацията е наложителна, за да бъде проверено лицето, което стои за регистрирания акаунт. По време на самата регистрация потребителят оставя лични данни, за да отвори сметка и да залага. Тези данни подлежат на проверка, която има за цел да установи кой човек се крие зад профила в Палмс Бет. Ако това сте Вие трябва да изпратите сканирани документи на букмейкъра.

Форма за регистрация в Palms Bet

За съжаление много хора използват чужди данни, с цел да правят регистрации и да залагат от тяхно име. Това се забранява от правилника за използване на онлайн платформата, а единственият начин да бъдат фиксирани нередностите е чрез извършване на верификация.

Как се верифицира акаунт?

Начини за верификация в Palms BetНа първо време, е нужно да имате регистрация в PalmsBet. Ако такава е налице, то следващите стъпки по верифициране на акаунта не са никак сложни. Технологично време ще Ви отнеме посещението на някой копирен център или книжарница, където да сканирате личен документ. Последният се сканира от двете страни и задължително цветно и четливо, за да бъде приет.

Предаването на сканираните копия на документите се извършва, след като влезете в профила си в сайта и кликнете на менюто за верификация. Там ще видите виртуален бутон, от който да прикачите файловете с документите. Другият вариант е да ги изпратите по имейла на Palms Bet.

Какви лични документи се приемат за верификация?

Вие можете да изпратите различни видове лични документи, с чиято помощ да се верифицирате в сайта. Това са личната Ви карта, шофьорската книжка, сметка за комунални услуги на ваше име, копие на кредитна карта или паспорт. Не забравяйте обаче, че копието трябва да се вижда ясно и четливо. Нашият съвет е да използвате скенер вместо мобилен телефон, за да снимате документа си. По този начин ще сте сигурни, че няма да ви отхвърлят.

Ако по време на процеса на верификация изникнат въпроси или проблеми

В никакъв случай не бива да се безпокоите, защото в онлайн платформата на Palms Bet присъства специален чат, който може да се използва напълно безплатно от клиентите. Последните могат да зададат въпросите си за верифициране в системата, както и да споделят за някакъв проблем. Любезният персонал на букмейкъра ще Ви помогне да завършите процедурата, без никакви пречки. Разбира се, на всяка цена трябва да се спазят правилата, за които споменахме по-горе.

Въпросният онлайн чат, за който споменахме е по-бързия начин да откриете свободен консултант, към който да отправите питанията си. Това обаче не значи, че не можете да използвате опцията за заявка на телефонно обаждане или да пишете по имейла на Палмс Бет. И в тези случаи отново ще получите изчерпателни отговори на питанията ви по темата с верифициране на нов акаунт.

Palms Bet - верификация на акаунт

Какви ограничения може да постави Palms Bet, ако не преминете процеса по верификация?

За никого не е тайна, че липсата на верификация на акаунт, е съпроводена от ограничения за изтеглянето на пари, които са се натрупали от печалби в онлайн сметката ви. Така например, ако имате печалба от 100 лева, то няма да можете да си я издърпате към личната сметка (дебитна карта или банков превод), защото методите за изплащане на печалби ще бъдат блокирани.

Не се притеснявайте, тъй като за дълъг период от време (най-малко 3 месеца) никой няма да посегне на парите ви. Рано или късно обаче ще се наложи да направите верификация, за да си ги вземете. В някои случаи ще получите любезно писмо, в което ще бъдете помолени да се идентифицирате изпращайки лични документи. В този случай, се налага да действате решително.

Потвърждаване на верификация

В повечето случаи преглеждането на документите, които сте изпратили става в срок от 2 до 5 работни дни, но в отделни случаи е възможно да изчакате и малко повече. Ако е изминала една работна седмица, без да сте получили потвърждаване на регистрацията, е необходимо да потърсите съдействие от съпорта в сайта. Това може да стане с вградения чат на началната страница, който работи нон-стоп.

Другият вариант е да се заявите разговор по телефона чрез опцията, която се намира във футъра на началната страница. Поддръжката ще разгледа случая и ще Ви отговори, защо до този момент не сте се верифициран в системата. Има възможност да се наложи да пуснете повторна кандидатура, заради нечетлив документ, разминаване на данни или подобен вид недоразумения.

Преобладаващите мнения за верифицирането на акаунта в Palms Bet са за лесна процедура

Ако разгледаме ревютата и оценките за букмейкъра в мрежата, ще се натъкнем на много мнения от специалисти, че верификацията в Palms Bet е лесна процедура, която в никакъв случай няма да Ви отнеме много време, а и ще бъде одобрена в кратки срокове. Влизайки в онлайн платформата ще намерите бърз бутон за качване на документи, който се намира в профила ви, а изпращането на файловете става веднага. По този начин не след дълго ще имате работещ акаунт с всички опции.

Топ Букмейкъри на България

Bet365
BET365.COM

Palmsbet
100% до 200 лв

Betano
100% до 300 лв

Често задавани въпроси

Мога ли да се верифицирам в Palms Bet с чужда лична карта?

Не, не можете, защото по време на регистрацията в Palms Bet сте вписали данни от вашата лична карта. За да потвърдите, че стоите зад тях, е нужно да изпратите именно ваш личен документ, с който да се верифицирате. В противен случай има опасност регистрацията Ви да бъде премахната.

Има ли риск да отхвърлят личните ми документи от Palms Bet?

Да, има възможен сценарии за отхвърляне на документи за верификация. При лошо качество на копието или несъответствие в личните данни, ще се наложи да кандидатствате отново. Причината за отхвърляне ще бъде упомената в имейл към вас, а ако такъв липсва, ще се наложи да попитате поддръжката. Персоналът на Палмс Бет ще ви помогна, като Ви отговори точно и изчерпателно.

За колко време мога да отложа верификацията ми в Палмс Бет?

До този момент не сме видели конкретни изисквания за времето, през което можете да стоите без верификация. От опит знаем, че поне за пет месеца никой няма да Ви търси, за да извършите процедурата. Имайте предвид, че във ваш минус е да отлагате процеса, защото не можете да си теглите парите от залозите, а това е най-важното нещо за всеки един играч в платформата.

Inbet РЕГИСТРАЦИЯ В INBET РЕГИСТРАЦИЯ