Zalozibg.com

Спортен джакпот от Palmsbet

Спортният джакпот на Palmsbet е едно от най-атрактивните предложения в сайта. Ето защо посветихме специална статия на него, в която ще Ви обясним как да играете за голямата печалба от 500 000 лева, както и ще споменем утешителните награди. Вън от всякакво съмнение „Супер Джакпот 15“ ще Ви хареса, така че прочетете следващите редове.

Освен джакпота, в сайта се предлагат и специални бонуси за нови и стари играчи. Те не са по-малко атрактивни, и ще Ви дадат възможност да спечелите немалко парични средства. От всичко написано дотук става ясно, че букмейкърът Palms Bet се грижи за доброто ви настроение.

Как да играя за Супер Джакпот 15 в Palmsbet?

В главното меню на Palmsbet.com има раздел „Джакпот“, който можете да отворите, за да се запознаете с пълните правила на играта. Общо взето става дума за 15 мача, които букмейкърът е избрал за клиентите си. Вие трябва да познаете всички футболни срещи, за да грабнете сумата от 500 000 лева. Ако повече от един играч познаят мачовете, печалба ще се раздели.

Форма за регистрация в PalmsBet

Основното правило е да имате един лев в сметката си, за да можете да играете за джакпота. Имайте предвид, че освен голямата награда има и утешителни суми за част от участниците. Ако се познали 14 срещи ще получите 10 000 лева, а ако хванете 13 мача ще грабнете 2000 лева.

Резултатите на въпросните 15 футболни двубои могат да се видят в раздела „Джакпот“, където букмейкъра публикува печелившите участници. Повече по темата четете директно в сайта.

За да играете за джакпота, трябва да имате регистрация в Palmsbet, и да сте преминали процедурата по верификация, с която Ви запознахме в друга наша статия. Спечелилите ще получат парите си по сметката, като тук не се изисква разиграване на сумата на джакпота.

В обобщение

Личното ни мнение е, че този джакпот е наистина много интересен. Да, трудно е да се познаят всички 15 срещи, но пък при успех печелите половин милион лева. Още повече, че тези, които прогнозират 13 или 14 мача също няма да останат с празни ръце. Играта за джакпота не е обвързана с инвестирането на големи суми и трябва да имате депозиран само един лев.

Palmsbet Депозирай 10 лева, вземи 30 лева Бонус 30 лв ≫ вземи от тук