Футболна Статистика

България Efbet лига
България Б група
Англия, Висша Лига
Англия, Чемпиъншип
Англия - Първа Лига
Англия - Втора Лига
Италия - Серия А
Италия - Серия Б
Испания, Примера Дивисион
Испанска Сегунда Дивисион
Германия, Бундеслига
Германия Втора Бундеслига
Франция Лига 1
Франция Лига 2
Холандия, Ередивизи
Португалия - Примейра Лига
Шотландия - Премиършип
Шотландия - Чемпиъншип
Дания - Суперлига
Австрия Бундеслига
Белгия - Първа Дивизия
Швейцария - Суперлига
Русия - Премиер Лига
Турция - Супер Лига
Чехия - Първа Лига
Норвегия, Елитсериен
Гърция - Супер лига
Полша - Екстракласа
Швеция, Алсвенскан Лига
Финландия, Вейкауслига
Румъния - Лига I
Аржентина - Суперлига
Бразилия - Серия А
Япония - Джей Лига 1
Унгария - Първа лига
Словакия - Суперлига
Словения - Първа Лига
Украйна - Премиер Лига
Беларус - Висша лига
Австралия А Лига
Босна - Висша Лига
Хърватия - Първа Лига

Теглене на средства от Palms bet

Едва ли има съмнение, че тегленето на пари от сайта на Palms Bet, е най-хубавото нещо за клиентите на букмейкъра. Някои от тях обаче се затрудняват в този процес, тъй като не са запознати с методите за теглене и лимитите към тях. В този ред на мисли ние написахме статия, в която обясняваме как да изтеглите печалбите си, без да имате никакъв проблем.

На първо време влезте със своето потребителско име и парола, които сте въвели по време на извършването на регистрация в Palmsbet. След като отворите сметка може да се възползвате и от “Безплатен залог” Застъпете профила си (кръгчето горе в дясно) и от падащото меню си изберете опцията „Теглене“, за да разгледате начините за усвояване на средства. Това, което ще забележите е, че те са много сходни за тези при депозирането.

Какви са вариантите за теглене от Palmsbet?

Не бихме казали, че точно Palmsbet е букмейкърът, който предоставя изобилие от методи за теглене на печалби. Има четири основни метода, с чиято помощ ще си приберете парите, които сте спечелили. Предполагаме, че с течение на времето методите ще се увеличат, но сега ще Ви представим наличните такива. Ако се затруднявате потърсете съдействие от поддръжката.

Форма за регистрация в PalmsBet

На първо място Ви се предлага вариант за теглене на средства чрез дебитна или кредитна карта – Visa и Visa Electron. Минималната сума, която можете да си вземете в картата е 30 български лева, а максималната е 5000 лева. Транзакцията отнема от 3 до 4 работни дни.

За да си приберете печалбите веднага, може да използвате касите за комунални услуги на EasyPay. В сайта ще получите код за теглене, който да представите на касиера. Носете със себе си и личната си карта. И тук минимума за теглене е 30 лева, а максимумът е 5000 лева.

Използвайки виртуалния портфейл – ePay.bg също ще получите моментален превод на средства. Минимумът и максимумът на сумите за теглене е същия, както при другите методи, които споменахме по-горе. Още един бърз и удобен метод за тегленето на спечелени суми.

На последно място поставяме възможността за изтегляне на средства по банков път. Лимитите за теглене са същите като останалите, но преводът се получава за около пет работни дни.

В обобщение

След като Ви запознахме с начините за депозит в Palms Bet, ето че преминахме към по-интересната част, а именно тегленето на пари. Веднъж изтеглили печалбите си чрез посочените по-горе в статията начини, ще разберете колко е лесно, и ще свикнете да го правите в бъдещ план. Ние сме пробвали възможностите и смеем да твърдим, че всичко ще бъде наред!

Публикувано на: 20.12.2023 г. 12:14 ч.