WinBet регистрация

Арсенал – БАТЕ Борисов на живо 07.12.2017


BATE-Borisov-v-Arsenal-Europa-League-LIVE-scores-news-and-results-1079981Арсенал посреща БАТЕ Борисов в мач от последния кръг на група „Н“ в Лига Европа. Срещата на 7 декември, четвъртък, от 22:05 часа на „Емирейтс Стейдиъм“.

Тъй като понастоящем разполагат с четири точки преднина в групата, работата на Арсенал тук е свършена. Хората на Арсен Венгер вече са се утвърдили като победители в група „Н“, така че този финален мач е в крайна сметка безсмислен, що се отнася до тях. За разлика от домакините, БАТЕ Борисов все още имат за какво да се борят. Те влизат в този мач с изоставане от само една точка до второто място. Фактът, че Арсенал няма за какво да играе, трябва да е добре дошъл за гостите, които неизбежно ще дойдат в Лондон и ще дадат всичко от себе си.

⇒ Гледайте мачове на живо онлайн с картина от тук ⇐

Арсен Венгер е взел решение да даде почивка на повечето от редовните си играчи от Висшата лига по време на тази кампания, така че съставът на домакините може да не е твърде различен от това, което беше последно в Кьолн. Дори и да се отслабят допълнително, срещу тима на BATE, който само трябва да атакува, домакините е много вероятно да отбележат гол, тъй като имат талантливи играчи в своите редици.

Подобно на Арсенал, БАТЕ също са били неудържими по време на тази кампания. Те може да допуснаха четири гола от Арсенал в първата среща, но възпитаниците на Александър Йермакович показаха, че могат да бележат. Предвид факта, че трябва гостите да отбележат в този мач, лесно е да се предвиди, че БАТЕ ще бъде хванат на контра-атака.Ето точно затова очаквам бързите играчи на Арсенал да се възползват и да видим попадения в двете врати.

Прогноза: Гол/ГолРегистрирай се с промо код: 1017