WinBet регистрация

Атлетико Тукуман-Алдосиви 21.03.2017


aldosiviАтлетико Тукуман-Алдосиви излизат в тази среща помежду си от 16-ия кръг на аржентинската Примера дивисион. Точно преди началото на този двубой двата отбора се намират в много добро състояние, което благоприятства получаването на една изключително качествена среща помежду им. Всеки от тях е в много дълга серия от поредни двубои без допуснато поражение, а това със сигурност ще повлияе много добре на самочувствието им. Отчайващото начало на сезона вече е забравено и от тук насетне двата отбора ще са в състояние да покажат най-доброто от себе си. При всички положения домакините от Атлетико Тукуман са в много по-добра позиция, за да потърсят спечелването на трите точки. Техният баланс е чувствително по-добър от този на съперника като в точково отношение разликата между двата тима е точно 6.

Гледай мача Онлайн в efbet от тук
Вземи 100 лева НАЧАЛЕН БОНУС: регистрирай се сега!

В изминалите 15 двубоя Атлетико Тукуман записа 6 победи, 4 равенства и 5 загуби при 18 отбелязани и 16 допуснати попадения. В същото време отборът продължава серията си от поредни двубои в Примера дивисион без допусната загуба. Неприятното за него от една страна е, че участва в „Копа Либертадорес“ и имаше изобилие от двубои през последния месец.

В изминали петък тимът изигра поредния си двубой от споменатия турнир като отстъпи на Пенярол с 2-1. Само няколко дни преди това беше и шампионатната му среща с Сармиенто Хунин, която пък беше спечелена със същия резултат. При всички положения домакините ще са много по-изтощеният от двата тима и това може да ги спъне в този случай.

Алдосиви за последно имаше двубой на точно преди седмица и със сигурност ще е в оптимална физическа форма. Въпреки това гостите са този от двата тима, който е с по-малки шансове за спечелване на предстоящия двубой.

Наблюдава се една много странна тенденция в директните двубои между тези два отбора, която се изразява в записването на редица равенства помежду им. 4 от последните им 5 срещи приключиха именно при равен резултат като в единственият случай с различен от споменатия резултат Атлетико Тукуман спечели с 2-0. Неизменно налице беше опцията „под 2.5 гола“.

Очаквам най-накрая тази серия да бъде прекратена, двата отбора да действат много по-атакуващо и всичко това да доведе до получаването на една много качествена среща, в която и попаденията да са налице.

Прогноза: над 2.5 голаРегистрирай се с промо код: 1017